благодаря, смятам че всеки участвал във форума е допринесъл с нещо и има абсолютно същите заслуги колкото и двама ни.
благодаря, смятам че всеки участвал във форума е допринесъл с нещо и има абсолютно същите заслуги колкото и двама ни.
Присъединявам се към мнението, Благодарение на Всички Ва с форума е на такова ниво. Според мен е любимо място на много интелигентни хора. Това признание е за всички регистрирани БГ потребители тук.
Вашата активност е провокирала администрацията да види, че има и БГ членове във форума и че не сме хора с изостанало мислене и ниска култура (елементарни хора).
Надявам се да прогресираме и за напред, а това ще бъде възможно единствено и Благодарение на ВАС.
Харесвам Българската секция от форума защото има градивност и мислене. Радвам се че тука се коментират нещата на по всичко ниво от средното. Дано и за напред да си остане продуктивно както е в момента без излишни теми и постове. Поздрави на всички !
Честито повишение и от мен, колеги ;)
Мога да кажа само Честито на колегите за тяхното повишение. Огромни благодарности към колегата turbopower , който поддържа БГ секцията на форума чиста и без безсмислени теми и мнения, като в един друг форум. Аз научих доста неща от тук и ще се радвам това да привлече още повече БГ SAT фенове към Българската секция.
Поздрави и успех