Εχω κανει ηδη τρει γονυκλισιες.....οι μπυρες ειναι εδω...7326_ph1.jpgbeer-mug - Copy (2).jpgκαι απο την δεξια ρογα η μπυρα ειναι πιο δροσερηhot_beer_girl.jpg
οσο για τις '' λεξεις '' το καποιους '' αναφερετε σε εκεινους που τους ενοχλουν οι λεξεις ,,εμενα για παραδειγμα δεν με ενοχλουν οι λεξεις γιατι ειμαι απο αυτους που πιστευουν πως δεν υπαρχουν ''βρωμικες'' τετοιες αλλα μονο βρωμικα μυαλα...(που λεει κι ο ποιητης)..![]()
Καλησπερα, καλο Σαββατοκυριακο
καλησπέρα σε όλους
superstock_1757r-5097.jpgthumbs_funny_beer_photo_35.jpgεις υγειαν!!!!!!!!!
Καλησπερα μααααααααας wave.gif .......
Να 'σαι καλα για τις μπυρες φιλε μου απο την Κυπρο .........
....... και ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την χαρα που μας δωσανε τα παλικαρια της εθνικης μας ......
![]()
καλο βολι παιδια...10571415 - Copy (2).jpg10571415 - Copy (2).jpg10571415 - Copy (2).jpg
Μεγάλη μπουκιά φάε ...μεγάλα λόγια μην λές.Αν σε παραλάβουν μερικοί από εδώ μέσα...θα σου πώ εγώ αν σε ενοχλούν οι λέξεις.
Αλλο βρώμικες(όλο δικό σου αυτό) και άλλο πρόστυχο/ανήθικο κλπ.
Εγώ πάντως δηλώνω,εν γνώσει των συνεπειών, δεν έχω βρώμικο μυαλό αλλά καμια φορά έχω πρόστυχες σκέψεις πχ. Angella σου 'ρχομαι ...
Οι Εθνικάρες.... μας έδειξαν το δρόμο ....μπράβο τους για άλλη μιά φορά έκαναν τον κόσμο όλο να τρίβει τα μάτια του
Θα με παραλαβουν?????????????χαχαχα...και τι θα μου κανουν δηλαδη αυτοι που λες... να με ξαναδιαγραψουν???????????? Α και να μην ξεχασω πιο πανω ευχηθηκα καλο βολι:aaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg