καλημερα ,,καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε..76996-cappuccino-photo-719699.jpg113930539598e9Zq.jpg
καλημερα ,,καλο Σαββατοκυριακο να εχουμε..76996-cappuccino-photo-719699.jpg113930539598e9Zq.jpg
Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλη τη παρέα .
Φίλε μου αν παρακολουθήσης το θέμα '' παπούλη'' απο την αρχή θα δείς ότι η αναφορά στην λέξη έγινε σε εμένα που έχω μεν παιδιά αλλά κανένα παντρεμένο και κανένα εγγόνι και φυσικά από άτομο που δεν με ξέρει και δεν γνωρίζει την οικογενειακή μου κατάσταση.
Ως εκ τούτου δεν έγινε τιμητική αναφορά του ονόματος,εκεί συμφωνώ 100% μαζί σου,αλλά θέλω να πιστεύω χαβαλεδιστικά .Μην του δώσουμε όμως περισσότερη αξία,δεν αξίζει ούτε το άτομο ούτε το μέρος που γράφτηκε !!,λίγη πλακίτσα κάνει καλό αυτές τις μέρες.
Τα καφεδάκια κερασμένα μόνο για τους παπούληδεςγια τους νεαρούς μπυρίτσα
Νικόλα για το μαμούμε ...συμφωνώ ....για το δέρνουμε ...εγώ δεν το άρχισα ακόμα...μικρός είμαι και έχω καιρό.
Εσύ με τις ''άσεμνες αναρτήσεις'' κόψε τα σεξουλιάρικα υπο-νούμενα γιατί σε βλέπω διακοπές διαρκείας![]()
καλημερα ,, απο τις ασεμνες αναρτησεις,,, θα λεω σεμνο φλιτζανι,,, μπας και σας λειψω.......![]()
Καλημερα τσαχπινογαργαλιαρηδες και καλο Σαββατοκυριακο .....
..... και να προσθεσω και μια φραπεδια ......
frappe.jpg
imagesCA36SX2I.jpg76996-cappuccino-photo-719699.jpgκαλησπερα παιδια... σεμνα καφεδακια κερασμενα..![]()
Καλησπερα στη παρεα..
Καλησπέρα, καλό Σ/Κ σε όλη τη παρέα
καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
καλημερα καλο μηνα..imagesCA36SX2I.jpg
Καλημερα παιδια wave.gif, καλο μηνα .......
κατάλογος78.jpg imagesχφγη.jpg