така-става въпрос за амико алиен .Сложих РКТ енигма 2 и започна да тъче.Така че резултата спарк-енигма е изравнен
Здравей те,
Днес имах възможност да пробвам на моят дрим 800хд три активни карти на б-а.Двете с номера започващи 11 3... и една 11 0.... тази която бе на основният с номер 11 3.... тръгна без проблем а другите две не.
Та въпроса ми къде е проблема?:-s
Не скоро!!!!!
Колега моля те прочети цялата тема преди да пишеш, виж този пост #61
обяснено е спрете се с тези глупости за номерата те нямат никакво отношение с това дали се чете дадена карта. Предлагам да не пълним цялата тема с повтарящи постове, аз мога да се намеся да ги разчистя, но според правилата няма изтрит пост без предупреждение или наказание.
Извинявам се,
![]()
Здравейте.
Искам да помоля хората, които са подкарали Булсатком картата на Golden Media 990 Spark Reloaded, да пишат с коя точно версия на Spark или на Enigma са подкарали картата? Кой cam ползват (Oscam, Oscam Ymod) и коя версия? Ако могат да прикачат конфигурационните файлове за камовете, за да пробвам директно с тях. При мен нещо не се получава със записа на лог файл.
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват!
Колега всичко което търсиш го има в темата, но първо я прочети, няма смисъл да я правим много страници с повтарящи се постове. Още първият пост дава отговор на част от въпросите ти. Единствено пиши за нещо което не е описано. Оскамите и конфигурацийте са стандартни за спарк също има писано достатъчно.
Две седмици работи нормално на ДМ500 като си мисля че се ъпдейтва сама картата.Обаче днес ставам и ми се наложи да я слагам в делтата.Споделете с мен по разбиращите няма ли начин да се ъпдейтва в ДМ500?Не съм пробвал да пусна линия за mgcamd и ако пусна дали ще се ъпд?