Здравейте! Искам да споделя нещо,което ми се стори странно.Приятел пусна карта фулл пакет/HBO и Cinemax/на V 1. Оказа се,че гледа HBO HD,a и аз гледам HBO HD от него на хоп 1.С дм800 е,oscam Ymod.
Здравейте! Искам да споделя нещо,което ми се стори странно.Приятел пусна карта фулл пакет/HBO и Cinemax/на V 1. Оказа се,че гледа HBO HD,a и аз гледам HBO HD от него на хоп 1.С дм800 е,oscam Ymod.
Нали си е платил HBO какво е чудното, все пак макар и неофициално вече има поддръжка на булкрипт в неоператорски приемник. При условие, че си плащаш HBO ще го гледаш спреш ли няма. Радвайте се, че оператора е либерален. Без начение какъв е приемника щом си плащаш гледаш, големия минус е че няма как да поискаш поддръжка при проблем. Все пак булсат са на далавера понеже хората плащат гледат си но не ги занимават по телефоните. Все още се чудя защо не пуснаха модули и да се застраховат, че не оказват поддръжка за неоператорско оборудване, пък който иска да рискува.
Това че върви с ymoд е просто подробност, не е хак или пробив в сигурноста просто оператора ти дава тази възможност, опитай се да пуснеш някоя програма от др хд и ще видиш, че няма да успееш.
Аз не съм плащал за hbo hd и пак си го гледам от моята карта :-s
Представям си ако бяха пуснали промо на всички хд канали каква истерия щеше да има тука, знайни и незнайни "разбивачи" щяха да тръбят наляво и на дясно как били разбили еди какво си![]()
Чудех се дали да трия постовете, но не искам да ме обвините в цензура, затова ще стоят тук както спомена Веско, за да ви уредят след празниците. Защото поне да се правеше с нещо да се гледа, а то няма такава работа, затова откъдето дошло там отишло. Не дейте си предплаща картите за да не се окаже, че може да си ги гледате само на делтата.
За да няма неразбрали пак уточнявам
Това че върви с ymoд е просто подробност, не е хак или пробив в сигурноста просто оператора ти дава тази възможност, опитай се да пуснеш някоя програма от др хд и ще видиш, че няма да успееш.
Или е преброяване на "дивите зайци".
Интересно всички hd ми показва че ги чете от локалната карта.Някой ще провери ли.
Да работят - платена карта до премиум пакет работят всички ХД канали.