Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 21 of 31 FirstFirst ... 1116192021222326 ... LastLast
Results 201 to 210 of 301

Thread: Oscam YMOD - Bulcrypt 1

Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Re: Oscam YMOD - Bulcrypt 1

Quote Originally Posted by woooow View Post
    А някой да не би да ревна, когато броеше кинтите за пиковете и моднатият оскам, който работи с тях или пък докато си превежда кинти на зарга, гарга и т.н??? Това за мен е ГРУБА СЕЛСКА ПРОЯВА, с която подкрепяте бъдещи подобни проекти. Някой да не би да дойде да те светне какво е моднал в "онзи оскам" за да бачка с пиковете??? Нали е част от отвореният код? Ползвайте си каквото искате, все ми е тая, но да нареждате какво било и какво не, просто не мога да си премълча...

Аз пък друго ще ти кажа: още малко ще го потърпя официалният и за мен той отива в историята....
    When we speak of free software, we are referring to freedom, not price. Our General Public Licenses are designed to make sure that you have the freedom to distribute copies of free software (and charge for them if you wish), that you receive source code or can get it if you want it, that you can change the software or use pieces of it in new free programs, and that you know you can do these things.
    Колега моля те, спри с ненужните постове. Това с пиковете никога не е било публично, че някой да трябва да ти дава нещо. Покажи ми сайта през, който се е разпространявало от разработчиците му, за да ме обориш.

Относно руската сглобка тя се разпространява публично и с това, че автора не дава достъп кода базиран на oscam нарушава GPL. Много сте ми интересни такива хора, които хал хабер си нямат как се прави софтуер и изказвате неподготвени.

Devnull CCcam не е писан под GPL за да е нужно да се дава сорса. Ами ти ми кажи за cccam, ти защо избяга от вер 2.3.0 и каква е гаранцията че няма да се получи същото при вер 2.4.0 ако има такава. Замисли се върху това и ще си отговориш защо opensource е по-добър.

Няма нужда да спорим при условие, че за вас GPL се съмнявам да означава нещо. Всеки сам избира какво да ползва.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    1

Да, няма сайт но се ползва оскам, който е публик нали? Никой не е дал модификациите, но и никой не се е оплакал.

Проблема решена, человек извинился, тема закрыта. Всем спасибо.

P.s Юрикс красавчег, спасибо за работу, ждем новых билдов

Това е от сайта. Спете спокойно. Както и предполагах, поредната клюка се оказа невярна :)

Member
    Uploads
    1

Добре де един риторичен въпрос. Пак подчертавам че нямам намерение да обидя никого. Аз не съм програмист и хал хабер понятие си нямам от програмиране. Излиза си нов оскам и си го пускам на машините. Да но аз не знам и немога да проверя какво има заложено в него. Кой ще ме спаси тогава от заложена бомба примерно? Само не казвайте че сега па трябва да уча да компилирам оскам, защото аз ще ви накарам да учите моите специалности а те са 3.
    А и между другото нито една нова версия на оскам не ми харесва как работи. Може да се смеете но на дрийм 800 карам с 5963 стаб, на Пингулукса с 5983 също стаб.

Uploads
    129

Горе съм ти дал цитат, можеш да търсиш сметка на разработчика ако той разпространява нещо публично, както този руснак. Ти случайно да не би да си си купил това с пиковете, че да знаеш дали няма сорс към него. Изразяваш се от 3 лице според мен, аз си купих това на времето с пиковете дадоха ми и сорса, но не го разпространявам при което не съм длъжен да му публикувам сорса, много е просто според мен, че да е нужно да умуваш. Виж умуването и празните приказки за в другите бг сат форуми, ако ти се стремиш към това моля те изразявай мнение си там. Пишем вече няколко поста, за да ти докажем че не си запознат с материята около лицензирането на софтуер и смятам да спрем до тук и да трия всеки следващ пост, като ненужен.

Senior Member
    Uploads
    1

Thumbs up Re: Oscam YMOD - Bulcrypt 1

Quote Originally Posted by Devnull View Post
    Добре де един риторичен въпрос. Пак подчертавам че нямам намерение да обидя никого. Аз не съм програмист и хал хабер понятие си нямам от програмиране. Излиза си нов оскам и си го пускам на машините. Да но аз не знам и немога да проверя какво има заложено в него. Кой ще ме спаси тогава от заложена бомба примерно? Само не казвайте че сега па трябва да уча да компилирам оскам, защото аз ще ви накарам да учите моите специалности а те са 3.
    А и между другото нито една нова версия на оскам не ми харесва как работи. Може да се смеете но на дрийм 800 карам с 5963 стаб, на Пингулукса с 5983 също стаб.
    Колега, аз от кога карам разработчиците на рийдъра да го портнат и в оскам 1.10-stable, но ми се обяснява, че не се ползва от тях и има много бъгове в него. Хич не е смешно, а се радвам за теб, че си успял да си намериш читав релийз.

Uploads
    129

Quote Originally Posted by devnull View Post
    Подобен отговор - "Сърби ме боли ме драго ми е." При положение че не разбираш от програмиране и не искаш да се научиш, единственият вариант е да следиш форуми, блогове и други форми където който разбира ще съобщи за това. Ако не ти се занимава да следиш, доверяваш се сляпо и каквото стане, най-много да ти гепят някоя линия или да ти прецакат линукс системата, друго няма какво да стане на практика :-d

Member
    Uploads
    1

Напълно съм съгласен да спрем да пишем глупости. Аз даже повече отношение в темата няма да вземам. Само ще кажа че никой от тук специалистите не обясни кратко точно и ясно какво толкова е направил руснака. Боби, това ти дето го каза че чете нашите е абсолютно не вярно. Е това мене ме е яд че оплюхте човека без да е виновен. Вместо всички да му благодарите, ча пръв той пусна нужното на всеки един от нас. И представете си само първото оплюване излиза къде? - в заргата. Най-големия разпространител на платен шер за булкрипт.
    Нямам повече въпроси нито думи. Само ще следя какви работи ще се изпишат още.

Uploads
    129

Проблема решена, человек извинился, тема закрыта. Всем спасибо.

P.s Юрикс красавчег, спасибо за работу, ждем новых билдов
    Quote Originally Posted by Devnull View Post
    Напълно съм съгласен да спрем да пишем глупости. Аз даже повече отношение в темата няма да вземам. Само ще кажа че никой от тук специалистите не обясни кратко точно и ясно какво толкова е направил руснака. Боби, това ти дето го каза че чете нашите е абсолютно не вярно. Е това мене ме е яд че оплюхте човека без да е виновен. Вместо всички да му благодарите, ча пръв той пусна нужното на всеки един от нас. И представете си само първото оплюване излиза къде? - в заргата. Най-големия разпространител на платен шер за булкрипт.

Нямам повече въпроси нито думи. Само ще следя какви работи ще се изпишат още.
    Лично аз преди време му писах в форума с заявка за версия за PC той ми изтри поста без обяснение, друго пусна поддръжка за 5581 за която не писа в промените на версията си (според мен той я пусна погрешка, но се разпространи бързо и вече беше късно), аз лично няма за какво да му благодаря, пък и за какво да го виня, понеже не ми е длъжен с нищо.

Мисля че трябва да се благодари и на нас тук в SatSupreme защото ако не бяхме ние да популяризираме това, повечето хора още щяха да са в неведение. В бг форумите е тема табу там все още се поддържа версията че 5581 не се чете извън операторският.

Поста за тази дезинформация не е пуснат от мен, а от някакъв си в гаргата, така че на него трябва да се търси сметка за това. Mоя коментар е във връзка с това, че няма гаранция, че това не е възможно да се случи напред (обяснил съм защо) и е с цел да са запознати хората, преди да пуснат въпросната версия при себе си. Никой не критикува за качеството на версията на Юри, моята критика е че не споделя сорса, което ме прави подозрителен, по тази причина него използвам в момента. Tова си е мое лично мнение с което не ангажирам никой, колегата woooow писа че на него ymod по му пасва, ок така да е вкус другар няма.

Стана ясно, че версията му е чиста от зловреден код за момента и мисля че това е достатъчно.

Senior Member dstb's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by roccoSF View Post
    Е хайде най-накрая кажете, струва ли си да се слага Оскама на руснака или да слагаме най-новите версии на Оскам, като съответно ,някой трябва да пусне работещи конфингзи, че аз лично се върнах назад, поради несъответствия, предполагам повечето са като мен, не разбираме много, но копи-пейст за сега ни върши работа!
    Въпрос на вкус. Руския има много екстри.
    Ако ползваш оскам само за линии, няма никакъв смисъл да ползваш игрекмод. Но ако му ползваш екстрите, вече е друго. Игрекмод е кам който ОСКАМ никога няма да бъде.
    Сорса му е много опасен споед мен, и едва ли ще излезе. Ако пуснеш сорса на това чудо, и всеки почне да компилира за квото си иска, и да си го модифицира както си иска, с сигурност ще настъпиш някой по опашката, още в момента в който си си го помислил.

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by turbopower View Post
    колегата woooow писа че на него ymod по му пасва
    Не колега, на sh4 базиран приемник и спарк имижд - версия 1.2.32 ( новите са много бъгави ), ползвайки си dvbapi за ъпдейт на картата, тоя кам просто работи много по добре с нея. При смяна само на бина с руският, без да се барат конфигурационните файлове нещата са коренно различни с работата, затова не ми излизайте с коментари, че е до настройки.

Page 21 of 31 FirstFirst ... 1116192021222326 ... LastLast
Advertise Here