Колега моля те, спри с ненужните постове. Това с пиковете никога не е било публично, че някой да трябва да ти дава нещо. Покажи ми сайта през, който се е разпространявало от разработчиците му, за да ме обориш.When we speak of free software, we are referring to freedom, not price. Our General Public Licenses are designed to make sure that you have the freedom to distribute copies of free software (and charge for them if you wish), that you receive source code or can get it if you want it, that you can change the software or use pieces of it in new free programs, and that you know you can do these things.
Относно руската сглобка тя се разпространява публично и с това, че автора не дава достъп кода базиран на oscam нарушава GPL. Много сте ми интересни такива хора, които хал хабер си нямат как се прави софтуер и изказвате неподготвени.
Devnull CCcam не е писан под GPL за да е нужно да се дава сорса. Ами ти ми кажи за cccam, ти защо избяга от вер 2.3.0 и каква е гаранцията че няма да се получи същото при вер 2.4.0 ако има такава. Замисли се върху това и ще си отговориш защо opensource е по-добър.
Няма нужда да спорим при условие, че за вас GPL се съмнявам да означава нещо. Всеки сам избира какво да ползва.

Reply With Quote

.