абе ще го е....а в приемника-наполовин шоп съм наполовин врачанин-по зле и от македонец-нали за ръчкане сам го взел-като 99 процента от всички тук.Ако е само за гледане-картата в делтата и няма боксове-моксове.Ама това вечер на ракия-продължавам
абе ще го е....а в приемника-наполовин шоп съм наполовин врачанин-по зле и от македонец-нали за ръчкане сам го взел-като 99 процента от всички тук.Ако е само за гледане-картата в делтата и няма боксове-моксове.Ама това вечер на ракия-продължавам
на това му се вика музовир с дървена глава и станахме двама.наполовин шоп съм наполовин врачанин
Защо?
Да си инсталира последния pkt и да не се занимава с орязани линукс дистрибуции!
Проблема е при теб, възможни грешки:
*използвал си грешен бин
*задал си грешна честота
*поставил си обратно картата
*използваш грешен имидж, с опенпли няма проблеми.
1.New version 18t-t30 of oscam ymod.
(All thanks to yuriks!!!)
- Fixed AU on DRE
- Added search for config folders
- Redesigned choice irdeto chid and AU for this encoding
in oscam.dvbapi just add p:0652::::15 1
and do not need to change channels for picture appearing
Attached Files
e1-oscam-ymodv18-t30.zip (344.5 KB, 73 views)
e1-oscam-ymodv18-t30-ppc-old.zip (339.7 KB, 62 views)
e2-oscam-ymodv18-t30.zip (388.0 KB, 68 views)
oscam-ymodv18-t30-sh4.zip (388.3 KB, 69 views)
пробвах всичките-не ще
2. и 3. на спарка си работи
4. остана имиджа-препоръчайте ркт или опен.На бокса слагах опен ама върнах джеминито-за ръчкане мисля че е по-добро
На едисион пинги,с PKT E2 Nebula v.1 изписва само серийния номер на картата,и до там-ERROR.
Със Спарк,от раз я разпозна и запали.
Добре де адски, няма да спорим. Аз обичам нещото като го пусна да работи, ти обичаш да човъркаш. Стискаме си ръцете!!!
Колеги дайте акъл. Смених ягодките с черга но картата е нова и не е ъпвана а с оскама не иска да се ъпне какво ли не пробвах. За да питам значи първо съм пробвал каквото знам. Приемника е скапан и не става с него. Който знае да дава идеи.