Pershendetje, mund ta kap satelitin eutelsat 12 west a ne Tirane? Nese po mund te me orientoni pak sesi??? FLm
Pershendetje, mund ta kap satelitin eutelsat 12 west a ne Tirane? Nese po mund te me orientoni pak sesi??? FLm
pershendetje a mund te me tregoj ndonjeri se ku mund te jet problemi qe spo e kap sinjalin e RTK ktu ne kosove me resiver HD te digitalb te gjith te tjeret jan ok
Si mund te kapet kjo frekunece ne Tirane me DM 800HD_PVR ne Eutelsat 12 West 12718.00 H F7 Europe DVB-S2 8PSK me te gjithe kanalet e saj italiane. Mos ka ndonje trill aparatesh vetem per italine kjo frekuence. Kush mund te japi ndonje info me shume?
pershendetje te gjithve.perseri ketu per te kerkuar ndihmen tuajkam nje pjate 120cm me tre koka lnb (hotbird,eutelsat 16 dhe astra 19,2).qendrore eshte hotbird.a mund te shtoj nje lnb tjeter per eutelsat 9 ????dua te theksoj se jetoj ne athine.gjithashtu kam edhe nje pyetje tjeter.ne astra 19.2 kam problem me disa frekuenza p.sh 10729.22000 v.kjo eshte normale apo se kam centruar mire koken lnb per astra???flm
besoj se problemi eshte te vendosja e paraboles dhe lnb , si konfigurim duhet te jete ne ne qender lnb 16 est , shina duhet te jete e gjate ne menyre qe te gjesh sinjalin duke levizur te gjitha lnb me dore qe arrish keshtu te gjesh maksimumin e mundshem te sinjalit per cdo satelit
nese ta lejon xhepi bli lnb te holla nga keto qe kane dale kohet e fundit
nese vepron keshtu suksesi eshte i garantuar
kalo mire
PERSHENDETJE TE GJITHEVE
KISHA NJE PROBLEM ME DM 500 HD CLON NE LIDHJE ME MOTORRIN QE NUK ARRIJ TA VEJE NE PUNE ME LATITUDINE DHE LONGITUDINE PSH ME DM500s I JAP TE DHENAT E LATITUDINE DHE LONGITUDINE TE SHTETIT KU JAM DHE PUNON PRECIZ FARE KURSE ME DM 500 HD CLON NUK ME REALIZOHET
NE SE DIKUSH KA NDONJE IDE DO TI ISHA SHUME MIRENJOHES
ME RRESPEKT stv2008
Pershendetje
Paraprakisht, une nuk kam DM500HD, por mendoj se duhet te lidhet dicka me konfigurimin te aparati 500HD. Se perderisa motori punon sahat me 500s, s'ka pse mos te punoi edhe me 500HD, aq me teper qe ti perdor USALS. Une kam ndryshuar disa aparate dhe motori ka funksionuar te te gjithe ne regull, nderkohe qe edhe une USALS perdor.
Shikoje njehere proceduren qe ka shpjeguar BIG BOBI per USALS ne DM500HD:
http://www.satsupreme.com/showthread...etj/page67#669