ketu e ke nje artikull te detajuar me shpjegime dhe foto , ndoshta gjen dicka qe te ben pune
ketu e ke nje artikull te detajuar me shpjegime dhe foto , ndoshta gjen dicka qe te ben pune
ketu keni skemen per ata qe duan te ndertojne nje impjant marres satelitor per nje pallat
Pershendetje,
Sa nga antaret mund te konfirmojne qe me parabol 110cm merr ne 28Eastgrade
BBC 1; BBC 2; BBC 3; BBC 4;
ITV 1HD; ITV 2HD; ITV 3HD; ITV 4HD;
ET 1; ET 2; ET 3; ET 4
ne Tirane ka sinjal 38%-47%? se une qe nga sot i shoh keto kanale me mire se para 1 ose 3 muaj.
Pershendetje
Kam istaluar nje parabol me 3 lnb (13 16 19) ne qender kam 16 tani dua te istaloj dhe lnb 4 me satelitin 28'E kush me ndihmon sa larg duhet nga sateliti i qendres qe kam une 16E ?
klm
Pėrshėndetje Gjin,
kėto kanale qė thua ti janė nė Astra 2A, dhe kjo frekuencė shihet mirė pothuajse nė tė gjithė Europėn, por Astra 2D, nuk shikohet aq thjeshtė, dhe ky satelit i ka tė gjitha kanalet free, kanalet kombėtare angleze, tė rrjetit tė Channel 4, BBC dhe ITV. Ato kanale qė thua ti, janė me pagesė.
Kush me ndihmon qe te vej ne pune nje diseq 8\1 ne el5060! Ne nje parabol 120 cm kam 13,16,19.2, dhe28e, ndrsa ne nje parabol 80 cm kam 39 dhe 42e! Pra te dy parabolat dua ti lidh me nje diseq 8/1 nese esht e mundur?
Kur ke mare kabllin duhet te kesh mare dhe nje disk duhet ta vendosesh ne pc per te shkarkuar driverat qe pastaj te keshe mundesi qe te behet njoftja e kabllit nga pc ne aparat nqsnuk e ke diskun te duhet ti gjesh driverat online qe ti pershtaten modelit te kabllit qe ti perdor, te duhet nje loader per te shkarkuar softet megjithse nuk na sqarove cfare aparati perdor