Po nilsat ne 7w mund te kapet me sac 120cm?
Po nilsat ne 7w mund te kapet me sac 120cm?
Nje tjeter opsion eshte kjo...
7e(digiturk),13e,0.8w
Per te gjithe ato qe jane te interesuar rreth vendosjes se ketyre sateliteve po bej atac nje foto...
Qender : 7e
Majtas : 13e
Djathtas: 0.8w
p.s mund te shtohet dhe 16,19.2e
COCA-COLA... mesa po shoh un ti je me DM? Se me ket aparat eshte problemi i zgjidhur, ne shumicen sateliteve qe shkon ke kanale te mjaftueshme besoj.. Por ky esht sport i bukur per disa qe ekan pasion..me shum per qejf i duam kanalet sesa per ti shikuar tgjitha..kshu jam dhe vet.. Por me nje enderr te madhe per nje DM...
Deshirat e njeriut nuk mbarojne deri ne momentin qe vdes...Normalisht sharing eshte mundesia me e mire per momentin por dhe nqs nuk e ke nuk eshte fundi i botes sepse sic e the dhe ti eshte me shume qef te kesh sa me shume kanale se sa tek ajo qe do ti shikosh te gjitha...
Per ato qe nuk kane sharing 13,42e eshte opsion i vetem nqs nuk kane as motorr(sepse nqs eshte motorri mund te gjesh neper satelite ndonje kanal tek tuk te mire sepse nuk ja vlen ti gjesh ne menyre manuale)
Pastaj per ato qe jane me sharing eshte me e lehte puna!
Un per vete per momentin kam:
0.8w,7,13,16,19.2e ne nje sac dhe tek tjetri 28.2e dhe jam shume i kenaqur...
Persa i perket Nilsat 7w kapet nje pjes e mir e kanaleve me sac 1.20 pasi ekam arritur dhe une para nje jave.(pash qe kishe pyetur me lart)... persa u perket kanaleve tv Dhe une ate deshir kam dua te kem sa me shum kanale ne tv..por me aparatin starsat qe kam mundem te shoh vetem kanalet biss ne turksat, Bulsatin ne hellassat, dhe disa kanale tek Astra19.2,, Prap nuk ankohem,,se dhe keto nuk i shikoja fare para ca kohesh,, falenderoj tgjith antaret e tjere per ndihmat. klm
Arrita ti kap gjysmen e kanalevete nilsat faleminderit
Por po kerkoja per 4w dhe 5w dhe arrita te gjej sinjal por nuk dalin te gjitha kanalet!!!
p.sh paketa magio tv nuk me dalin fare kanalet ose ne 5w paketa startimes nuk me dalin fare kanalet!!!
Si eshte e mundur?!Nuk eshte lista e kanaleve e rifreskuar apo nuk mund te shihen me sac 90cm?!
Eutelsat 5 West A 4153.00 R C10 Panatlantic DVB-S2 8PSK 26666 5/6
4.0°W Amos 3 10723.00 V 1 Hungary DVB-S2 8PSK 30000 2/3
Po cfare kerkon te kapesh kur paketa e pare trasmeton ne banden c Te frekuencave dhe jo per teritorin evropian ,dhe paketa e dyte te duhet aparat hd