Mund te kapen kanalelet turke ne turksat 42 grade me sac 1 m ku ne mes eshte konfiguruar Eutelsat 28 grade dhe a hapen paketat D-Smart e Digiturk ? Flm.
Mund te kapen kanalelet turke ne turksat 42 grade me sac 1 m ku ne mes eshte konfiguruar Eutelsat 28 grade dhe a hapen paketat D-Smart e Digiturk ? Flm.
me sac 120cm une kap disa frekuenca dhe jo te gjitha, po vendodhia ime eshte ne selanik dhe nuk e di si eshte ndryshimi atje me ketu...!
po te jap dy frekuenca qe kane vale me shume...
Code:Viasat Fotboll 11862 v 27500 3/4 National Geographic (N) 11938 v 27500 3/4
E provova dje ne darke me sac 120cm po nuk arrita te kap gje ne tirane qe jam un...
Po si ka mundesi startx qe un ne tirane nuk i kap fare e ti ne athine i kap kto fec?!
Po a ka sac 2 m ne tirane mo dini gje?!Dhe sa lek kushton{?!
pershendetje! ne golden media spark triplex kam problem me disa frequenca! psh frequencat e digitalbit dhe tringut i kam me mbi 73%! ndersa frequencat e albanian screen, tvsh sat. rtk nuk i kap fare! se kuptoj. ne te njejtin pozicion, dmth se kam levizur fare saqin, me echolink 5060 kan qen ne rregull frequencat e ketyre kanaleve! kush mund te me ndihmoj! sepse dhe konfogurimin e disequt 8/1 e kam ba ne rregull ne aparat!
ne selanik thashe jo ne athine, se athina me selanikun eshte po aq klm. sa selanik Tirane, gjithesesi..!
ndryshimi eshte i madh ne mes nesh dhe satelitit, por perderisa e kap benardi me sac 90cm, edhe ti me 120cm nuk duhet te kesh problem, vec shiko mos besh ndonje veprim
te gabuar dhe te ngateron proceduren e kapies se vales... psh. mundohu te gjesh frekuencen qe ka vale me shume ne kete satelit (nje e tille eshte ajo e KRT, 1+1, apo ajo e Hustler tv...etj) perderisa ke kap kete frekuence pastaj cdo gje eshte shume e thjeshte... mer frekuencat nga benardi (meqe ai ndoshet ne Tirane dhe eshte i sigurt per to) dhe me nje levizje shume te vogel djathtas, majtas, do mund te gjesh shume lehte kanalet qe mund te kapen ne Tirane, klm.
Ato kanale qe thua ti startx i kap shume mire un me sinjal maksimal 92% po kto te viasat me sa pash un asnje nuk kap pavarsisht se nuk u mora shume
Bernard nqs ke mundesi mi dergo ato fec ne mp qe nga e diela kismet nqs eshte dhe koha e mire ta provoj dhe njehere...
Un ne fakt jam i interesuar per viasat film,nature,histori,film,sport p.sh ose viasat xtra
ketu i ke te gjitha frekuencat e ketij sateliti
keto me poshte kane sinjal shume te mire dhe kapen me sac 90 cm
TET Ukrainë Të përgjithshme TET BISS
2+2 Ukrainë Të përgjithshme 2+2 I lirë
1+1 International Ukrainë Të përgjithshme BISS