ketu i ke te gjitha dhe si mund ta zgjidhesh problemin.
ketu i ke te gjitha dhe si mund ta zgjidhesh problemin.
disekun e ve ne krye si gjithmon ndarien e e ben ne fillim te sateliteve mund te kesh 1,2,3,e me shum satelit punen e ben diseku, ti do dalesh gjithmon me nje fill, jo vetem kaq psh u zakonisht fus ne vend te sinjalit tokesor dhe nje sinjal te nje telecamere vidiosorveglianza dhe kjo behet vetem me nje fill eshte pak e veshtire te te shpiegoj me fiale
por qe duhen istrumentet e duhura dhe centrojn sinjalin,
pershendetje cuna dhe ju falemnedrit te gjitheve per pergjigjet dhe interesimin tuaj, kam gjetur nje skeme nga nje site grek qe me duket e perkryer, kur te kem kohe do ta provoj dhe vete nese funksionon apo jo... me duket shume e lehte dhe me nje kosto te lire!
photo.jpg
startx me fal qe po inzistoj shum,kjo skem qe ke mar ketu ka resultat por ka edhe nje difekt te vogel, un po te mar vetem nje singel te vogel, ku te thot nje +12vdc from scart pin 8, kjo ty ste dyhet fare , kjo sherben per disa aparate qe japin tension lnb me shum se 12v, psh aparatett e sky me nje aparta digitalb flybox hd nuk punojn, ose nje aparat tv-sat me nje aparat te thiesht satelitor nuk punojn duhet te heqesh njerin nga prisa teresiht dhe te shofesh,plus kjo skem ka nje kosto shum te madhe , kur ti mund te kursesh leket dhe mund ta krikojsh vetem me 20 € kete impiant ,ciao
Si jeni me sinjalin e Astra 2C 19.2 E? Perkatesisht frekuencat e kanaleve te ARD 11837 H 27500 dhe ZDF 11954 H 27500. Deri ne sa % shkon sinjali?
Shume flm.
Sinjalin me te dobet te sateliti Astra 19,2 e ke ne kanalet hd te fr 11915/h/27500 fec 9/10 dvb-s2 Qpsk ,kanalet jane sky sport hd germany,sky sport hd3 germany.ti pyet sa eshte sinjali kjo varet nga impianti qe perdor madhesia e pjates, lnb,vendodhja dhe nga tipi i ricevitorit sa ta nxjer njeri sinjalin nuk ta nxjer aparati tjeter
un po pyes sa eshte sinjali per keto frek me perafersi, per te kuptuar nese e kam vetem une kete problem apo te gjithe kane sinjal te dobet... rreth 50 %
ok. shume flm. kjo tregon qe sinjali eshte i dobet edhe te ty. do mundohem te kap max e mundshem.