e provova po injejti problem,fleminderit per ndimen
e provova po injejti problem,fleminderit per ndimen
ju lutem mund te me shpjegoje ndonjeri si mund te instalojme 4 koka ne drambox500s se nuk po i instaloj dot une i kam lidhur si ne 1me a 2 me b 3 4 emerdhe po nuk po ja dal do
Duhet ti rregullosh edhe ne dekoder , psh nqs Eutelsat 16E e len te hyrja A ne disek , edhe ne dekoder Eutelsat 16E duhet disek A.
Mund ta kap Satelitin Astra 1N/2F 28.2 ne Tirane me parabol nga ato te digitalbit?
frekuencat që janë në beam UK nuk mund ti kapësh me një saç 80 cm. Të duhet një saç 120cm për të kapur ato të uk beam. Për të tjerat që janë në beam europë mund ti kapësh pa problem. Megjithatë para se të blesh antenë më të madhe duhet të presësh edhe disa muaj sepse astra në 28 est po hedh satelit të ri në hapsirë dhe thuhet se një antenë 120cm nuk do të mjaftoj për të kapur kanalet e beam uk në satelitin e ri. Duhet pritur nqs. të interesojnë kanalet në beam uk.
Faleminderit Alealeks dhe Danilo. Interesohesha per Stv Scotland dhe Itv pasi shoh qe japin ndeshjet e disa ekipeve angleze ne champions league. Stv Scotland dhe Itv bejne pjese te ato frekuenca qe kapen ne Shqiperi (Tirane)?
Qe te shikosh ITV apo STV ne Tirane aktualisht te duhet tas 4 metra deri ne 7.
120cm harroje , e kam provuar vete me 180cm dhe nuk e kap ne qender te Tiranes. Pozicioni satelitit ku eshte ITV, BBC, STV etj eshte bere vetem per Angline.
Po te duash lexo edhe postimet me pare ne kete teme pikerisht per kete gje dhe te gjithe thone se te duhet tas mbi 4metra.
Te ishte aq kollaj keto te UK, nuk do vunin njerzit tu pa idman, apo rah-faradada (kshu quhet?) :)