Po ne satelitin 4w kapet ndonje gje?!Hapet ndonje gje me cardsharing?!Xtra Tv,magio tv?!
Ne apdetin e fundit qe i bera die Lista IPtv1.1 ne paketen e Albanias mu shtuan shume kanale te paketave dixhitalb dhe tringtv, paketa e Tringut eshte futur teresisht dhe shihet mjaft mire me internet 4Mb, kurse nga paketa e dixhitalbit jane futur 4 kanalet Hd sportive, aksion, komedi dhe kanalet PlusHd, dixhi plus, klan, topchenell, tvsh e disa kanale te tjera, kanalet e filmave ne kete pakete shihen mire, kurse kanalet sportive HD kane pak ngecje, besoj se me nje internet me te mire edhe keto kanale mund te shihen mire, ju pershendes.
Kam nje sac 80 CM me nje koke 13E
A mund te shtoj koke tjeter 28E ?
Une mendoj se eshte e mundur qe me sac 80cm mund te shihen edhe kanale te Eutelsat16E ose 19E, por rendesi shume te madhe ka edhe LNB qe perdorim, ka LNB qe e rrisin sinjalin dhe kete e kam vene re vte, nga 48 perqind me ndrim lnb-je ka shkuar deri ne 52perqind e mjaftueshme per te pare kanale me frekuence me te dobet, ky eshte nje konstatim i imi por mund te kete edhe rritje ne perqindje me te medha, Tung:
pershendetje me qfar aparati shihet ip tv(keto kanalet shqip) une kam golden media ne enigma2 a mund ti shoh edhe une flm
Po Ahmet, po te instaloni imazhin OpenPli Hybrid Sti7162 te fundit, kerkoje ne ndonje forum dhe ke pluginet e ketij imazhi ke IPTV Lista Updater 1.10, shkarkoje dhe apdetoje me pult dhe e fund te listes se kanaleve qe ju keni do te shtohen te gjitha paketat e kesaj liste, Tung:
po une e kam golden media spark 7111 a mund ta instaloj kete image (sti 7162)