kush mund te me thot , kto kanalet e mediaset premium te italis a kapen ktu te ne dhe qfar frekuence kan , se mu sme dalin fare ..........
kush mund te me thot , kto kanalet e mediaset premium te italis a kapen ktu te ne dhe qfar frekuence kan , se mu sme dalin fare ..........
kanalet e mediaste premium ne shqiperi , te testuar personalisht kapen jo ne te gjithe zonenn e shqiperis,psh ne vlore sic thot flamurtari, keto kanale hyjn , por problemi eshte se ripetitori i digitLBIT
Po thoshia me larte, ripetitori i digitalbit e besdis frequencat e mediaset premiut dhe per kete duhen filtra qe te ulin zhurmen e frequencva qe nderhyjn,un personalisht kam provuar dhe e shikoj normalisht , por ajo qe doja te thoshia me kryesoren ne zonen e vlores mediaset premium shifet ne zonen e akernis mund te them qe ska asnje penges,frequencat e mediaset premiut jan canali 49
canale 5 ,50 mediaset premium calcio,52 mediaset premium hd e discoveri, la7 c 48 ,medisate due 46, keto jan frekuencat standart
qe jan te njejtat ne gjiteh italin, kur se rai ka ndryshime frequence sipas regioneve , edhe ato e nisen qe te kishin nje ferkuenc
te vetemen ne canalet principale rai1,rai2,ra3 e rai niws,canali 28 rai premium rai 5, canali 30 rai duemila e rai storia rae te tiera , rai hd
eshte ne canalin 40, ku eshte futur dhe rai sport , kujdes theksoj keto nuk jan numrat qe mund ti shofesh ne tv por jan nurmat qe ti mund te kontrollosh ne misuratore di campo sipas frequences dhe db percatese, ja kalofshi mire
Une e provova ne Korrik ne Borsh te Sarandes me nje paisje DVB-T2 te blere ne Kine, kapi disa kanale por sinjali nuk ishte i mire dhe e lashe fare, sigurisht ndoshta duhet nje antene me e mire, se une kam nja antene te thjeshte, klm!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po ne satelit a skan frekuence kto te mediaset premium , dhe qfar dekoderi duhet qe te arrij ti kapi .....
Aparati qe perdoret per te hapur kanalet ne multistream
HZ914 Multistream Satellite Receiver
skeda per pc per ti hapur keto kanale tbs 6925
ose usb 5925
Frekuencat ne satelit te mediaset premium
11432 V
DVB-S2/8PSK
MPEG-2
ACM/VCM/PLS
MPEG-2 27500 2/3 Mediaset DVB-T
La 5 Mediaguard2
Multistream 1
Rete 4
Canale 5
Italia 1
La 5
Mediaguard2
TgCom24
Iris
Multistream 2
Boing
Cartoonito Italia
Class TV MSNBC
Coming Soon TV
QVC Italia
TOPcrime
Mediaset Italia
Mediaset Extra
11919 V
DVB-S2/8PSK
MPEG-2
ACM/VCM
PLS: Root+8 27500 2/3
Dhe sa lek shkon kjo paisje
pershendetje miq kam nje TAS/SAÇ normal me dy koka ku shikoj hotbird eutelsat ,, nje mik dome japi ne TAS/SAÇ te madhe SHarp me trekoka astra hotbird eutel sat ,, pyetja eshte a mund ti lidh dy TAS/SAÇ bashke ? edhe cfar satelitesh me sygjeroni te shikoje me keto dy TAS/SAÇ me 5 koka gjithsej nese lidhen bashke ??