Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 98 of 101 FirstFirst ... 4873889396979899100 ... LastLast
Results 971 to 980 of 1006

Thread: TAS/SAÇ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime-pyetje

Contributing Member Ghostenigma's Avatar
    Uploads
    36

Re: TAS/SAÇ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime-pyetje

Quote Originally Posted by burimgrezda View Post
    pershendetje po shof se kanalet e max tv disa po hapen desha te dije keto kanale a jane ne paring e ne qoft se jane a eshte e njejte me digjitalbin a kane dallim.
    Ka dallim.MaxTV eshte ne pairing dhe tani qe hapen nuk eshte thyer pairingu por thjeshte me nje patch ne oscam eshte realizuar.Te pakten kshu thojne.Per digitalbin kame vene re qe po punojne shume grupe te huajsh dhe te shofim cdo behet se per shqiptaret skane per tu hapur kurre

2. Advertise Here
    Contributing Member endrithoxha's Avatar
    Uploads
    8

po kush ta tha ty mor qe nuk jane hapur digitalbhd more coca cola ai qe eshte i interesuar i gjen dhe kete paket e didigtalb hd asht duke u shikur po duhet germuar pak per ti gjetur gjith te mira ,,

Contributing Member Ghostenigma's Avatar
    Uploads
    36

Quote Originally Posted by endrithoxha View Post
    po kush ta tha ty mor qe nuk jane hapur digitalbhd more coca cola ai qe eshte i interesuar i gjen dhe kete paket e didigtalb hd asht duke u shikur po duhet germuar pak per ti gjetur gjith te mira ,,
    E di qe eshte thyer por ideja ishte qe po fillojne te meren shume persona dhe ne kte menyre do dali menyra per gjith publikun se tani jo shume veta e dine.

Pastaj ti endrit na co ndonje test line qe ti hedhim nje sy meqe ja paske arritur!!!

Senior Member
    Uploads
    0

Ka ndonje shanc qe beIN SPORT ne Eutelsat 25B (25.5°E) te kapje sinjal ne shqiperi .

Member
    Uploads
    0

Mirmrama un personalishte sot kam ba testim per ket satalit ,dhe arrita te marr sinjal tek 26 grad est ne kanalet MBC ne frekuencat 11919 h 27500 deri ne maxsimum 85 perqind me parabol 1m30 cm vertikale Bein sport 1 2 3 4 5 nuk kishin asnje shenje sinjali ,per moment un jam ne mendimin qe antenat satelitor qe shperndajne ket sinja nuk munde ta trasmetojne ne rrezen ku munde te marrim ne sinjal ,pra nuk eshte llogaritur per ne ,por nje miku im ne azerbajxhan arrin ti kapi me nje sinjal shum te dobet rreth 45 perqind dhe me parabol 1m 23 cm.por te shohim se ku munde te trasmetojne pervec nilsatit ku bein 1 2 3 4 5 shikohen pa problem ne elbasan ku un jetoj dhe qe i kam istaluar ne nje sallon gjigande bashke me c+more spotet tek thorsat.ishalla jepet mundesia te dali ndonje satelit ndermjetes afer zones kapse te shqiperis ose te trasmetojne ne pakate te perbshketa sic eshte tek 23 grad por nuk e kemi te sigurt do te jete i njejti program si ishin jsc apo i reduktuar.klm

Senior Member eglisa's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by eglisa View Post
    Mbaresi për te gjithe 2014!Dua te pyes nëse ju ka ndodhur dhe me ju ajo që me ka ndodhur ne disa raste me frekuencen 10762 H në satelitin 16e.kam montuar antenat e disa shokve dhe mbas pak nuk ka sinjal ne kete frekuence.Pjatat kane qënë gati 100cm dhe koka ne qender aparatet jane te digitalbit.Vendodhja Athine.Unë personalisht i kam pare keto kanale po ne Athine me pjate 80cm dhe me satelitin 19,2 në qender por me aparat dm 500s.Nese i dini diçka ......
    Problemi u zgjidh ne nje menyre te thjeshte dhe dha shume rezultat.Ne njeren ane te pjates vendosem nje llamarine 40x40 pingul ne ane.Ndryshimi i sinjalit ishte sh i madh nga 40% dhe i paqendrushem ne 85% dhe stabel.Ne ate zone ka antena dhe perforcuesh te shumte telefonash etj..nuk mund te shpjegoj se cfare roli luan nje llamarine 40x40 ne ate pozicion por shoh perfundimin qe ishte i duhur.

Member
    Uploads
    0

Prsh miq !!!! Ju uroj Gezuar Vitin e Ri 2014 !!!! Dua nje mendim,jetoj ne Shkoder dhe kam ne plan te blej nje motor per satelitin,cfare me sugjeroni dhe a mund te shikohet gje me pjate 80 cm ???? Cilet satelite shikohen ne kte pozicion gjeografik qe jam une???? Ju faleminderit

Senior Member
    Uploads
    0

Ne Mesina te Italise per te pare beIN SPORT ne Eutelsat 25E duhet nje antene 85 cm , besoj se ne shqiperi nje antene mbi 120 cm duhet te kete sinjal .
    Por une nuk kam dekoder HD qe te provoj a ka sinja apo jo .

Banned
    Uploads
    2

pershendetje miqe,por nje gje nuk po kuptoj,ky sateliti 25.5E ne lindje me pare kishte sinjal shume te fort se e kam provuar ndersa tani keto bein sport nuk kan sinjal,nuk kapen.pse ndodhe kjo?

Banned
    Uploads
    2

pershendetje miq.vura re ne nje faqe interneti se beinsporte kane hyre sote edhe ne satelitin 10E pra tre grade me poshte se hotbirdi.me frekuenca te tjera e kapa kete satelit por frekuencat e binsport HD nuk kane sinjale.frekuencat jane keto;11057 V 24442 3/4 dhe 11093 V 24442 3/4.si thoni ju nuk ka hyre akoma sinjali apo nuk munde te kapen?se frekuencat qe ka per shembull MGM NE KETE SATELIT 12611 H 9260 ka sinjale shume te mire,dhe jane ne te njejtin sistem orbital E10A Wide.ju lutem kush mund ti kapi sinjalin beinsportit te na thote.flm.

Advertise Here