Coca-Cola, ne satelit 7w kanalet e Beib sport shihen edhe me nje tas 100cm, kuptohet jo kanalet HD, kete e them sepse une gjithnje i kam pare e i shoh perseri, po qe per kete drejtim pra 7w eshte ok, te pershendes shoku, Tung:
Coca-Cola, ne satelit 7w kanalet e Beib sport shihen edhe me nje tas 100cm, kuptohet jo kanalet HD, kete e them sepse une gjithnje i kam pare e i shoh perseri, po qe per kete drejtim pra 7w eshte ok, te pershendes shoku, Tung:
per ke satelit e keni fjalen ju COCA COLA qe eshte ulur ndjeshem vala e bein sport?
Eutelsat 7 West A-Beam: Mena
Nuk e them un po e thojne shume persona mbare boten qe e kane patur si satelit me pare dhe tani shohin diference ne sinjal pra eshte me i ulur dhe duke mare parasysh kete fakt ne shqipri behet me e veshtire per ta kapur.Nqs ndonje ka ndonje fakt tjeter le ta hedhi poshte kte informacion.
Fakti eshte ky qe n.q.s do te shofesh kanalet e beIN Sports ne Nilesat 7 West vetem nje frekuenc ta jep kete mundesi 12284 V 27500 (DVB-S/MPEG-2 3/4) ne te cilen gjenden 5 kanale beIN Sports 1, 2, 3, 4, 5 kuptohet ne formatin sd. Sa per frekuencat e tjera them se eshte e pa mundur te kapen ne teritorin tone te pakten me parabole deri ne 130cm. Me nje parabole me te madhe nuk di c'te them. Klm
une COCA COLA e kisha fjalen per satelitin 10E. a do kene sinjale te mjaftueshem tek ky satelit?sa per eutelsat 7west nuk e kap provuar se nuk me lejon muri,nuk e kam pjaten ne tarac.
Me parabole 1.85 cm qe e kam montuar te nje ambasador arab nuk kapet asnje kanal pervec Bein sport 1-5 te cilat kapen dhe me 1.20. Mena beam nuk ka asnje shans qe te kapet, vetem me mbi 3m ndoshta
kush mund te me ndihmojn , ku mund te gjej te blej monoblock tripel te blej,per 13e16e19e