Ne vendin tend do beja nje prove te tille. Do te merrja nje kabell te shkurter koaksial dhe do ta coja dekoderin prane motorrit. Gjithmone ne rast se do te dyshoja qe faji ishte i rrymes. Se edhe kablli koaksial mund te jete problematik kur nuk eshte shume cilesor se nuk ben percjelljen e duhur te rymes. Ose mund te kete mare lageshtire. Flas thjesht ne parim ose me sakte duke ju referuar motorrit tim se nuk pretendoj se i njof te gjitha llojet e motorreve.Vetem pasi ti kisha hequr te gjitha dyshimet qe ishin ne doren time do isha i detyruar ta dergoja te ndonje usta qe merret me keto pune, se ndoshta mund te ishte djegur ndonje gje brenda ne motor.
@thomaqirici
kam Diseq 1.2 H-H Motor
po kur i bera reset ashtu ka qen, deri sa u be ngjyra jeshile e kam mbajtur shtypur
@fillestari
flm shum per pergjigjet tua , do te pres te nxehet pak koha ,se ndoshta mund te jet edhe ajo ,se ka 5 dit qe bie shi ketu,edhe koha eshte me lageshti e ndoshta mund te jet edhe nga ajo, ose kjo qe thua per kallbin.
Un e leviza Antenen manual,e lirova shtrafat e leviza ne 16e .Shpresoj mos ta kem demtu me shum. Por do ta provoj edhe at qe thua ti ;)
pershendetje cuna,mund te me thoni sa e gjate duhet te jet piastra per te zene keto satelite: hotbird,astra,ew2.thor, me ne qender ew2
e kam nje piaster dhe eshte 32 cm, nuk e di ne do arij per te zen 4 satlite
pershendetje,dua te me jepni ndihmen tuaj :
kam kete piaster IMG_20120414_010628.jpg dhe dua te instaloj keto satelite ASTRA 19.2 EW2 , HOTBIRD 13, THOR 1W
kam keto lnb IMG_20120414_010628.jpg
kam hasur shum veshtiresi ne montimin e ketyre nuk kam aritur dot qe un te shikoj me shume se dy sat ( ew2, astra 19 shikoj tani)por kete e kam aritur me shume mundime kshu :grade.jpg
kto jan disa foto IMG_20120414_162821.jpg IMG_20120414_162757.jpg
me jepni nje ide si mund ta rregulloj..