Feleminderit per pergjigjet,por gjithsesi do jem i detyruar ta bej levizjen sepse e kam sacin te vendosur ne cati dhe nuk kam shume mundesi te hypi e te zbres(se na thyen dhe tjegullat:P) kshuqe kam vendosur ta zhvendos diku tjeter sacin dhe me kete arsye te shof dhe cka ndodhur me hotbird(e ka vendi lnb-se apo e ka koka qe mund te jete djegur fare)...Kaloni mir
lnb nuk ndodh qe te digjen kollaj ,ndersa diseqc po mund te kete bere ndonje qark te shkurter (nga koha e keqe qeka qene keto dite) dhe digjet
me ka ndodhur mua me nje diseqc ne tr e kisha lene te ekspozuar ne shi pa mbrojtje dhe nga lageshtira ishte djegur njera dalje
por mund te kete ndodhur qe te kete levizur edhe saci,lnb, nga era, apo te oksidohet hyrje daljet e lidhjeve te kabllit etj etj
futi nje kontroll impjantit kur te hapet koha
Sapo bleva nje diseqc 1.1 Xcruiser XG81(8x1).Mund te me thoje njeri a eshte ndonje cik i mire dhe a ben per dreambox apo jo se nuk ja kam shume idene!!!
A mund te me thote njeri ju lutem se a ben diseqc 1.1 xcruiser 8x1 me dreambox 500s apo jo dhe si behet konfigurimi...
perpara se te besh pyetje qe jane bere here te tjera dhe zgjidhja eshte thene disa here duhet te kesh kontrolluar manualet tek tema e tyre ne menyre qe ti te kursesh kohen tende duke mos pritur kot sa te pergjigjen antaret, te pakten ky ishte qellimi i temes se manualeve.
kalo mire
Mend per here tjeter.sa per disekun e testova vete dhe ishte ne rregull...