A ka ndo1 prej jush pergjigje per kete problemin tim??? ka provuar ndokush prej jush qe te ver ne pun nje sac me motorr me nje koke 2she (pra si koka e dga). pra a punon?
A ka ndo1 prej jush pergjigje per kete problemin tim??? ka provuar ndokush prej jush qe te ver ne pun nje sac me motorr me nje koke 2she (pra si koka e dga). pra a punon?
ju lutem a ka ndonjeri qe mund te me ndihmoj ne pytjen qe bera me 22 dhjetor apo ndoshta askush nuk ka pas kesi lloj problemi me diseq4-1
Pershendetje! A din kush te me sqaroje: a ka problem sateliti 16 grade apo si eshte puna? Po tentoj te ve pjaten e digitalbit me dy koka por nuk po arrij. !3 grade punon, 19 grade punon, 16 nuk del qe nuk del.
Jo jo, e kisha ne plazh dhe punonte ne rregull me 13 dhe 16. Tani po mundohem dhe nuk po arrij. Ne plazh e gjeta menjehere. Radha ne DM eshte: A-13 dhe B-16 apo jo?
Koka eshte ajo e kuqja e dga.
Ne rregull je dhe lnb ne rregull eshte, ndoshta duhet rretulluar pak lnb.
Pershendetje
Jam nje profan i fushes se montim instalimit te pajisjeve satelitore.Personalisht kam nje dekoder me karte per sinjal transmetuar nga Eutelsat 13 grad est,nje njeriu im me ka dhuruar nje dekoder Tring ,por kam problem me instalimin sepse kam nje set parabole nga ato te viteve 95-96,me nje koke LNB.Pyetja ime eshte kjo :qe te vendos nje dekoder tjeter me te njejtin set (dmth pa instaluar parabole tjeter) si te veproj.Me sa Di une Tring transmeton jo ne 13 por ne 16 grade EST.Ju Falemnderit
te duhet nje pershtatje per te vene koken e dyte.
nje si tip stafe ku fiskohet koka e dyte dhe nje diseqc 2x1 per ti lidhur.
105.jpgstaffa0yr2.jpg
pyet ne ndonje dyqan per ti blere keto dhe atje te thone si behet se ka dhe koke dyshe 13-16 dhe ske nevoje fare per diseqc.
Single-LNB-03-dB.png.jpg
problemi qe un sdi eshte nese aparati qe ke ti suporton apo jo me shume se nje koke pasi nuk kam pasur mundesi te shikoj si i ka tringu aparatet.
gezuar festat