Mesa kam lexu ketu ne forum..varet dhe tek qyteti ku ti ndodhesh pastaj zgjidhet sateliti i references.. etj etj.. Ben mire tua hedhesh nje sy temave perkatese se do gjesh shum info.
Mesa kam lexu ketu ne forum..varet dhe tek qyteti ku ti ndodhesh pastaj zgjidhet sateliti i references.. etj etj.. Ben mire tua hedhesh nje sy temave perkatese se do gjesh shum info.
ne athine jam un ku ta ve te cili satelit me thoni
Astra 23.5°E eshte per tyj.
Ne respekt te anetareve te tjere do beje mire te shkruaje nje fjale pershendetese, qofte edhe vetem 'Pershendetje' apo 'Mire se ju gjeta' etj etj ketu: http://www.satsupreme.com/showthread...rit-t%C3%AB-ri!!!
Longitude dhe Latitude kudo qe te ndoidhemi jane si ne figur pra universale apo ndshojne sispas zones qe ne jemi?
Patjeter qe ndryshojne. Ndryshojne nga qyteti ne qytet, nga fshati ne fshat, nga vend-banini ne vend-banim.
Longitude dhe Latitude qe jane ne foto, jane per qytetin e Korçes. Nqs ti banon ne Korçe ato te dhenat ne foto do vendosesh, por nqs ti banon dikund tjeter natyrisht qe ndryshojne, pra duhet te fusesh Lat & Long te qytetit tend, pikerisht ne ate vend-banim ku je duke vendos parabolen e motorizuar.
Edhe brenda nje qyteti ndryshojne, edhe nga njera shtepi ne tjetren ndryshojne, por ne te tilla raste ndryshimi mund te jete aq i vogel sa nuk eshte se prishin pune ca sekonda me pak a me shume. Problem eshte kur ndryshimi eshte me grade.
KLM
Ka provuar njeri nese regjistrohen kanalet e mediasetit ne frekuencen 11432 V, 27500-2/3 ne Hot bird ne 13 grade, ku ka hyre edhe Italia 1 HD ?
Nuk kam sinjal dhe nuk regjistron asnje kanal kur bej kerkim ne kete frekuence megjithese eshte e deklaruar ne lyngsat dhe ne kingofsat. Edhe une aparatin e kam HD, por mos ka ndonje parameter tjeter qe nuk i suporton aparati yne ?
Nuk i suportojne aparatet tone ,keto frekuenca sherbejne per dixhitalin toksor ne Itali dhe mund ti hapin vetem dekodera qe suportojne streaming
Hot Bird 13A 11432.00 V 12 HB9 Europe DVB-S2
PLS: Root+88PSK ACM/VCM
Stream 227500 2/3 Mediaset2, 24.9 Mbps