Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 49 of 101 FirstFirst ... 243944474849505154597499 ... LastLast
Results 481 to 490 of 1006

Thread: TAS/SAÇ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime-pyetje

VIP Member
    Uploads
    109

Re: TAS/SAÇ - LNB - Diseqc etj - Sinjal - diskutime-pyetje

Quote Originally Posted by thomaqirici View Post
    nuk besoj se ka zgjidhje e ka vete aparati dhe une jam munduar shume per ta pare kete problem por asgje..eshte me te vertet acaruse....
    jane 2 zgjidhje 1-dhe me e thjeshta jane 2 kondiciator qe jane pergjegjes 22mf/10v ato duhet te nderrohen 2-zgjidhje me e veshtire eshte nje kit perfocues per audio te cilen e kam bere (testuar)dhe punon shume mire mund ta gjesh dhe ne internet skemen (me te vertet dm500 e kane kete problem)

2. Advertise Here
    Contributing Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by alealeks View Post
    persh ne cfare frekuencash shikohen...dhe ne ke qytet brenda teritorit shqiptar mund te shikohen
    flm....
    keto shifen ne ch 49 uhf digital tokesor, eshte paketa e mux1 e digitalit tokesor italian, e ch50 uhf ch 52 uhf mediaset premium, kuse ne cha 35 uhf jan vetem 3 kanalet 4,5 dhe italia uno ne hd , keto kanale qe thashe me pare ne shqiperi i kam testuar personalisht ne shqiperi dhe i kam kapur ne zonen afer dursit kavajes, fier kishte qenrushmeri dhe ne vlore , ne vlore mund te them qe ka pas shum probleme rai, por qe jam i sigurt qe me nje anten te fuqishme arihet te kapen keto sinjale

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by interisti_12 View Post
    keto shifen ne ch 49 uhf digital tokesor, eshte paketa e mux1 e digitalit tokesor italian, e ch50 uhf ch 52 uhf mediaset premium, kuse ne cha 35 uhf jan vetem 3 kanalet 4,5 dhe italia uno ne hd , keto kanale qe thashe me pare ne shqiperi i kam testuar personalisht ne shqiperi dhe i kam kapur ne zonen afer dursit kavajes, fier kishte qenrushmeri dhe ne vlore , ne vlore mund te them qe ka pas shum probleme rai, por qe jam i sigurt qe me nje anten te fuqishme arihet te kapen keto sinjale
    i ke testuar ne vere apo ne dimer keto italianet

Senior Member
    Uploads
    0

Pershendetje, po shikoja sot te kingofsat.net edhe me ra syri te ky kanal i kompanise mediaset i cili eshte sapo lançuar ne hotbird13e, por duke i pare parametra nuk po di tifus ne aparat. thot 8PSK ACM/VCM
    Stream 2 PLS: Root+8,..

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by interisti_12 View Post
    keto jan frekuenca qe hapen vetem me aparate profesionale qe quhen dvbs2 por qe nuk jan ne shitie vetem ne menyre legale mund ti maresh ose thiesht per tstim frekuecash, mediaset hd shifet vetem ne toksorin italian ne kanalin 35 uhf, un personalisht e kap kete frekuence ne vlore dhe e shof te gjithe mediaset premium, nuk shof paketen e rai, per arsye trasmetimi nga ana e rait , difusion i sinjalit nga regione ne regione ca do te thote cdo region ka tg-in e saj psh tg rai emilii, veneto e keshtu me radhe prandaj ndodh kjo gje, biles mund te them se do te kemi probleme ne te ardhemn edhe ne ne shqiperi per sa i perket sinjalit digitalit tokesor, per faktin qe po mer shum vrll sistemi i trasmetimit ne 4G,gjithmon ne qofte se edhe shqiperia ben ka ber akordet me unionen europeo per frekuencat digitale, me sa di un e ka ber por me mire le te presim se ca do te ndodh, me pak fiale qe mos te shkeputemi nga tema , keto frekuenca qe mediaset ka ven ne listen e kanaleve jan thiesht frekuenza per trasmetim ne frekunzen tokesor ,jo vetem mediaset por edhe la 7 , qe e ka ne sat, 12,5 antaltik orbit ndoshta edhe gaboj se sme kujtohet mire ,gjithashtu nuk kemi shance qe te shofim meidiaset premium ne hd edhe me pagese kaq ja kalofshi mire
    keto kanale ne digitale terrestre i arrin ti kapesh me anten te thjesht apo ndonje anten te perforcuar ku di une?

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

Une do ta provoj kete behar kur te vete me pushime ne fshat, megjithese ne jemi shume larg, kur eshte kohe e mire i kapte italjanet analoget qe kane qene me perpara, tani te shohim nese do arrij ti kap dhe digitalet, kjo mendoj se do antene tokesore shume te mire qe te arrish ti kapesh mire, klm!!!!!!!!!!!!

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by search37 View Post
    Une do ta provoj kete behar kur te vete me pushime ne fshat, megjithese ne jemi shume larg, kur eshte kohe e mire i kapte italjanet analoget qe kane qene me perpara, tani te shohim nese do arrij ti kap dhe digitalet, kjo mendoj se do antene tokesore shume te mire qe te arrish ti kapesh mire, klm!!!!!!!!!!!!
    ne dr kapen gjate veres por ne dimer nuk e besoj se kapen as ne tr dhe as dr , ndersa atje ku do shkosh ti ne vere sigurisht qe kapen

Senior Member
    Uploads
    0

857282_552971584735795_1133796589_o.jpg ndoshta mund ti sherbej dikujt.. burimi: Info-Media Albania

Junior Member
    Uploads
    0

me falni doja tju pyesja per dicka ne astra1n 28.2 kam sinjal vetem ke frekuencat me 27500MS/s reth 75% 80% ndersa ke frekuencat me 22000MS/s nuk e kalojn 30% ? duhet te bej dicka?

Contributing Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by benardi View Post
    i ke testuar ne vere apo ne dimer keto italianet
    un i shof akoma edhe kur kam qen para 2 jave ne shqiperi punonin si gjithmon por e theksoj ne zonen time nuk me punon rai kjo eshte e gjtha

Advertise Here