Kam nje diseqc qe me bashkon 8 koka dhe e kam te lidhur me nje DM. Dua qe me kete kabell te lidh edhe nje DM tjeter te pavarur nga I pari, por nuk e di se cfare pajisje duhet te perdor per te kaluar sinjalin e saceve nga diseku edhe ne DM- ja tjeter dhe a mund te realizohet kjo. Se dyte ne se realizohet ka ndikim te madh ne uljen e fuqise se sinjalit.
prsh, nuk munde ta lidhesh edhe dm 500s me te njejtin disect sepse eshte e pamundur.duhet ti kesh kokat e satelitit me nga dy ose kater dalje dhe ne baze te daljeve qe do te jete koka shtohet nje apo dy disecte dhe punojne te panvarure dm.mundesia e dyte eshte dalja e dyte e dm shkruan output munde te lidhesh nje ure ose kabell te vogel kuptohet me kapileta dhe ja lidh dm tjeter dhe do te veprosh ne kete mynyr, kur ta lesh prsh tek skai uno te njejtin kanal ose tp do te punosh me tjetrin .klm
prsh.mundohu te istalosh ne mynyren manuale amos sat 4 west dhe me levizje milimetrike kapet dhe paketa greke tek 3d sinjali eshte shume i mire .klm
mix demix e kemi then qe behet edhe njehr tietr
Pse frekuenca 12012 v 29500 ne 28.e2 nuk kam sinjal?!Tek gjithe te tjerat kam tek kjo frekuence jo!!!