Възможно ли да се монтира мотор на Делтата или трабва Позиционер? До колкото погледах в менюто има опиця (DiSEqC1.2).
Антената е стандартна на Булсат 60 см.
Поздрави
Възможно ли да се монтира мотор на Делтата или трабва Позиционер? До колкото погледах в менюто има опиця (DiSEqC1.2).
Антената е стандартна на Булсат 60 см.
Поздрави
Задължително с позиционер. Не съм сигурен дали ще може да го управлява или ще трябва да избираш предварително запомнените му позиции с дистанционното му. Ако имаш позиционер направи проба, понеже е интересно какво ще се получи, ако ли не след 27 март мога да пробвам аз понеже до тогава няма да мога.
Все още нямам мотор но тази семица сигорно ще взема един и ще пробвам какво ще стане.
Незнам какъв е смисъла от това което искаш да направиш? Делтата да върти h-h мотор + позиционер??? Какво ще гледаш с тази делта от другите спътници?
И аз мисля по същият начин, освен от гледна точка на експериментиране тези проби не са оправдани. h-h мотор този приемник няма да може да завърти поне не с този софтуер, управлява diseq ключ,това съм го пробвал но за мотор мисля че няма да стане. В менюто на приемника няма функции за въртене на мотор, както казагх номера ще стане, но с позиционер, като избираме от дистанционното му предварително запаметени спътници.