При не работеща карта (никога не вдигана, изтекъл абонамент) след като се запишат трите UNIQ EMM-та, картата започва да работи. По принцип един от UNIQ пакетите е нужен, но reader-bulcrypt леко свободно оперира с номерата на картите и реално пише пакети, които не са за картата. Някой ден ще го оправя да пише само правилните пакети, но тъй като в момента работи и не е голям проблем не го пипам.
Колега ти какво помагаш в случая - аз ще ти отговоря с нищо. Само обвиняваш, дай лог защото без него поста ти е безсмислен. Проумей го най-накрая, ако посочиш на разработчика къде точно е проблема, поправката е в рамките на минути. Другият вариант е намираш къде е проблема щом си го видял и го оправяш. Това е ситуацията ако искаш да помогнеш с нещо.
Ако не мислиш по този начин, не ти остава нищо освен да чакаш да бъде оправено някога.
При мен положението е следното плащам си абонамента и си гледам, не съм имал проблеми от оскама. Първоначалното активиране вече работи, но дори и като не работеше, картата върви с приемник и всеки може да си я пусне първо с него. Мнение давам за платформите които използвам те са pc и tuxbox-old, за другите нямам наблюдение.
Боби, проблемът ти го посочи самият разработчик, не аз да си фантазирам глупости. Според теб как искаш всичко да е коректно след като цитирам: "пише пакети, които не са за картата"??? Това, че не знам как да го фиксна, не означава, че съм сляп и не виждам какво се случва. Какъв лог искаш и ще ти предоставя???? Хайде да спрем с глупостите вече. Гошето си призна за обърквацията, сега остава да я фиксне и повече няма да ми чуеш гласчето. А това вече ти го обещавам!!!!
Има ли някъде накратко написано (щото сигурно го има в главата ти) структурата на пакета. За какво точно са шаред пакетите и защо точно 3 броя трябва юник пакети. Първия пакет е по голям от другите. А за какво е 4-тия. От сорса не става много ясно, за како са пакетите а само как се обработват. А при работеща карта, колко Юник пакети трябват?
eee, Нищо де, нали се гледа, може и грешно да пише, ама РАБОТИ (чести и почитания на Гошето! ). Аз спирам АУ-то и го пискам на 10-ина дена един път и така записите ми в картата са никакви!Гошето си призна за обърквацията, сега остава да я фиксне
Работата не е да се караме, а да си помагаме. Ако му дадем лог на човека според мен по бързо ще стане, това е целта и на този и на предишният ми пост. Предполагам той е зает човек няма как да стои по цял ден и да логва, тази работа можем да я поемем ние.
Жоро кажи какъв лог трябва (от каква карта, на какъв приемник и колко да е дебъг левела) и да пробваме да го осигурим. Имам някакви стари карти които не са плащани, ако вършат работа мога да ги пробвам.