64 е за emm дай с толкова, пък ако иска повече той ще каже. Трябват логове и от двете места.
Качвам и последната версия 7667 преди промяната, за такива които нямат възможност да обновят до последната. Това е с нея и по стар oscam за клиент.
2012/10/14 12:09:07 8632BE0 c bulcrypt [bulcrypt] EMM_SHARED-84-#####, emm_sn = ######, card_sn = #########
2012/10/14 12:09:08 8616990 r bulcrypt [bulcrypt] mcpcsd emmtype=shared, len=180, idx=0, cnt=1: written (510 ms)
Да и при мен работи, потвърдено на Убунту !
Пускъм лог-а на 2 оскама с които не става (или по точно става, но нещо куца и не става ъпдейт) обмен на ЕММ. Версията и не двата оскама е 7695, Забелязах, че когато на клиенат версията е 7190, няма проблем. Чакъл съм повече от два (2) часа и нищо.
Да за момента само на сървъра слагах нови, ама реших да вдигна и на приемника (щото нали вече е пооправена работата с номера на картата) и...греда, пробвах с няколко междинни на приемника (7477,7600 и други имаше) но само 7190 ъп-ва. Винаги при приемника се вижда че захваща ЕММ-тата но не се обработват от сървъра (не се показва нищо, освен с -d 64)
Ето нещо интересно което намерих между другото
При мен сървара е от този пост #75
Дал съм и доказателство дори, щом при мен работи значи ще работи за сървар и при вас. Обновява се нормално, клиента е по-стара версия, но не виждам причина да не работи със същата. Само трябва да се изчака това е ключа към обновяването.
За по-нова версия на клиент ще пиша тази седмица, след като обновя.
Продължение на темата http://www.satsupreme.com/showthread...mited-to-OSCAM