fshiji koplet emu qe ke ne box pastaj merr kete qe po te dergoi beje extrato dhe mer rarin me emrin CCcam 2.1.3 NewCS 1.67.tar.gz vendose tek tmp beji instalimi manual tek adons aktivizo emu CCcam 2.1.3 NewCS 1.67 beji nji restart boxit me emu te aktivizuar dhe je 99% kurse 1% eshte per ty ne qofte se nuk punon
pershendetje kam nje dm500s dua ta lidh me dcc por nuk lidhem dot dm ka ip te ndryshme me dcc nuk e lidh dot me ip qe ka dm futem per ti ndryshuar ip i vendos te tjera shtyp butonin e jeshil dhe kur mundohem per ta lidhur ip ndryshojne perseri sa ishin dhe nuk mund te bej lidhjen..............
hidhi nji sy ketu ke material sa te duash
http://www.satsupreme.com/showthread...Azbox-Qbox-etj
nqs instalon teamwiever ne kompiuter une dhe shume te tjere besoj se mund te te ndihmojme
-e kam te instaluar kush mundet te me ndihmoje?
ndoshta ke levizur ndonje gje tek menyja e network edhe s'te lidhet me internetin, cccam.cfg e ka vendin tek ./var/etc
por nqs e ke nje edhe te kerkon per ta zevendesuar mos e bej sepse do te te ike abonimi ruaj nje backup te asaj qe ke ose mos e leviz fare nqs eshte aty! :)
ose ke probleme me serverin e abonimit....
-ka shum mundesi te kem ngateruar ndonje gje,po me internetin lidhet se kam shkarkuar direkt nga dm addons,cccam.cfg ndodhet ne kartela var/etc por e kam dhe ne kompjuter nje kopje,vetem se kur bej nje prove ne internet qe nga browseri ipdecoder:1600 ....me thote no cam found kur hapet faqja...
shiko mos ke dezaktivu CCcam ,,te butoni bleu pa ditur fare ,,
-nuk e di ka shume mundesi ta kem disaktivizuar po si aktivizohet qe ta provoj