-e kam te instaluar kush mundet te me ndihmoje?
.
-ka shum mundesi te kem ngateruar ndonje gje,po me internetin lidhet se kam shkarkuar direkt nga dm addons,cccam.cfg ndodhet ne kartela var/etc por e kam dhe ne kompjuter nje kopje,vetem se kur bej nje prove ne internet qe nga browseri ipdecoder:1600 ....me thote no cam found kur hapet faqja...
-nuk e di ka shume mundesi ta kem disaktivizuar po si aktivizohet qe ta provoj
Pershendetje.Me cilin program hidhet ne dm 500s backup-i dhe me cilin program ,a ka te tema e manualeve se si hidhet .
nė telekomandė shtyp 1 here butonin ,, bleu ,, mė pas shiko aty ku shėnon cam dhe cardserver ,, aty ku shenon cam,,
shiko se a ke ndonjė CCcam 2.1.3 ose ndonjė tjeter ,, me telekomandė shko majas ose djathtas , deri ta gjeshė ndonjė cam,,
nė qoftė se ende ėshtė aty,, shtyp ok.. qė tė bej restart CCcam-i.. dhe je ok,
e kisha bere kte prove dhe me pare shoku kam te instaluara disa cccam ne fakt,problemi eshte qe kam fshire cccam e serverit qe kisha bere abonimin,pasi duke instaluar cccam te re me ishin fshire konfigurimet e vjetra,per kete gje me ndihmoi duke pare me teamwier -mile kristo - kshuqe tani duhet te kontaktoj ate qe bleva dbox qe te me dergoje dhe njehere serverin,gjthsesi flm.
pershendetje mileKristo i kam bere dhe mepar keto por ka nje problem se ip e kompjutrit fillon me 10.1.1......kurse e boxit eshte 10.0.0...........dhe kur kerkon tek dcc fillon nga 10.1.1.........e siper...............???????