pershendetje e kam ndermend ate kabullin qe e kom postu me heret me i kombinu fijet deri sa ta gjej 2-3 3-2 5-5 po a ka mundesi qe nqs i kam lidhur fijet gabim te digjet gje ne dm??flm shume :)
pershendetje e kam ndermend ate kabullin qe e kom postu me heret me i kombinu fijet deri sa ta gjej 2-3 3-2 5-5 po a ka mundesi qe nqs i kam lidhur fijet gabim te digjet gje ne dm??flm shume :)
atehere i bie qe ky qe kam une te jete original... rrofsh shoku per sqarimin... thashe se mos ma ka fut gjermani
pershendetje
kerkoj ndimen e juaj kam nje derambox DM 800 Hd Pvr dhe kerkoj nje gemini project ose ndonje image tjeter
por me duhet image me cccam 2.1.4 ose me te vjeter
Me pare duhet te shohesh se cfare bootloader ka DM,pastaj te futesh imazhin,per mendimin tim imazh i mire eshte dream elite,po dhe ky do te futet ne varesi te versionit te kartes sim te Dm...per t epare boot loaderin,duhet te heqesh aparatin nga spina e nderkohe qe e rifut spinen ne korent,duhet te shtypesh butonin e ndezjes se aparatit dhe ta mbash te shtypur derisa te shfaqet ne ekran STOP,aty shikon ate qe te duhet..per me shume shiko tutorialet qe jane me shumice ne forum...klm...
Pikerisht keshtu i them edhe une ekremit, qe nuk ndodh asgje, pasi kablli eshte per te transferuar programe dhe jo korent. Korentin DM e merr nga ushqyesi dhe jo nga kablli rs 232. Une vet e kam provuar me kete kabell me fijet te lidhura drejt dhe jo si null modem dhe sme ka ndodhur asgje pervec faktit qe nuk behet lidhja PC-DM. Dhe po nuk pati komunikim si do digjet DM? Po nejse vertet u zgjat kjo pune. Ekremi te beje si te doje.
Kalofshi mire