Listat e fundit
Pershendetje desha tju pyes nje gje qe mua me duket pak absurde por sikur kam lexuar njeher ne nje forum qe eshte e mundur kjo gjeja..
te vendosesh titra ne dreambox pershembull pas pak do filloj nje film tek Sky It te marrim shembull Piratet e Kareibeve a eshte e mundur qe ti marrim titrat shqip te keti filmi ne internet ti shkarkojm pasta ti fusim ne dreambox gjat kohes se filmit dhe ta shikosh Filmin ne Sky it me titra shqip me duket nje gje si e pamundur Si do korospodonte koha me titrat ndoshta eshte plug in i vecant per kete pune nuk e kame te kjart por siq thash edhe me lart sikur kam lexuar dikund kete menyr e nuk me kujtohet nese ka nohuri ndokush se eshte e mundur te na shpjegoj paksa dhe si .. se pse po u be kete Dga po qe do e hudhi ne plehra sbashku me Mpeg 4 e tyre te famshem ... pres pergjigje..!!?
Rreka96, a eshte e mundur te behet kjo edhe per enigma1 (dm500) ?
Pershendetje,
Kam ni pytje per sunray sr4 me 3 tunera e kam qe 3 ditė dhe deshta me ju pyt pse 21tv dhe ktv ne tring janė Ok shikohen mir me zė. Por te digitalbat 21tv dhe ktv janė sikur te bllokum del fotografija ne tv kadale dhe pa zė ! A i ka ndodhė dikujt kjo pengesė dhe qka duhet me bėrė ju lutem ?
http://www.satsupreme.com/showthread...e-Skins/page11
tek postimi 109 ke udhzime si te veprosh
nuk ben per enigma1 ky plugin eshte vetem per enigma2
po eshte e mundur edhe per E1 duhet ta instalosh pluginin DRTIC dhe titelldonwloader .plugini drtic insatlohet me telnet,Kurse per E2 eshte plugini DDamirsubtitellplayer dhe instalohet duke e bartur pluginin ne tmp dhe e instalon me dirigjus.Titrat miren nga baza prsh je duke e shikuar filmin rambo shkon te titeldonwloader dhe i shkarkon titrat duke e kerkuar titrat per filmin rambo.I ke te gjitha gjuhet pra edhe shqip.Une per veti e kome provue me E1 ne gjuhen kroate dhe ka punu per mrekulli