Pershendetje M-P,
Mund te me sqarosh se si ta perdori kete List dhe per cfare sherbon kjo, cilat kanale jan dhe poashtu ku ti vendosi ne Dreambox, permes linje FTP e kam fjalen?
Pershendetje M-P,
Mund te me sqarosh se si ta perdori kete List dhe per cfare sherbon kjo, cilat kanale jan dhe poashtu ku ti vendosi ne Dreambox, permes linje FTP e kam fjalen?
Pershendetje doja tju beja nje pyetje a ka provuar ndonjeri usb tunner tek dm800.Se pashe disa po se di a punojne apo jo.
Kryesisht ne dreambox eshte ne linux dhe si i tille funksionon nepermjet FTP per te kaluar file te ndryshme. Settings qe ka postuar M-P eshte lista e lanaleve e edituar prej tije meqenese dga ka bere disa ndryshime, dhe per ta kaluar ne dm duhet nje soft dreamset, dreamboxedit, DBedit etj etj. Tani per te shmangur shum pyetje qe jane diskutuar disa here ktu hidhi nje sy temes se manualeve se eshte ne shqip dhe aty do horjentohesh me mire ne lidhje me dreambox.
Pershendetje missoervin,
Shume Faleminderit per te gjitha keto Sqarime dhe per mundin qe bere.
Pershendetje Satfriend,
Me fal nese kam shkruar dicka gabim ose jasht rregullores, por kerkova miaft ne Forum edhe pse jam Anetar i ri por nuk arrita te gjej dicka te nevojshme rreth ruajtes se Flash-it qe e ka tani per tani, e kam fjalen a Egziston mundesia te ruaj Komplet si e kam tash te rregulluar me Kanale me te gjitha ne nje Flash mandej ta perdor kete Flash dhe ti bej Flash Dreambox-at e tjer.
Poashtu kerkoj dike qe ka Dreambox 500HD ose 800HD.
Faleminderit per mirekuptim.
Me respekt,
Fidani
Pershendetje missoervin,
Faleminderit shume per Pergjigjje, e kam DreamBox 500s.
Me respekt,
Fidani
Pershendetje missoervin,
Po a mundem ne ate form sic e kerkova, d.m.th te ruaj si Imazh kete nga Dreambox-i im dhe te gjuaj si Flash ne Dreambox tjeter te njejten menyre, a funksionon poashtu a e pranon Imazhin mandej edhe Dreambox 500?
Me respekt,
Fidani