ok flm alex,dhe keto kur ti raj pastaj ne rast flash a mundem ti gjuaj perseri ne dm siq kan qene me pare
ok flm alex,dhe keto kur ti raj pastaj ne rast flash a mundem ti gjuaj perseri ne dm siq kan qene me pare
Ketu i ke te shpjeguar te gjitha si ta ruash dhe si ta "gjuash" prap brenda. Te sygjeroj ti hedhesh nje sy kesaj teme sepse ke plot gjera qe ndoshta do te duhen .
http://www.satsupreme.com/showthread...l=1#post481804
ok flm shume missoervin klm
Pas shume provave qe bera me ne fund satelitet u konfiguruan,po i ve settings ktu ne qofte se i ndoth e do nje antari tieter i njejti problem..eshte per 3 satelit pasi ne i 4)28.2 nuk kam sinjal....Atje ku kam vendosur kte <= do te thote qe vepron nje soj si ne rastin e pare...
advanced settings per 3 satelit Tuner A:BCM4505 (DVB-S2)
1)satellite--------------------------------------------13E------------16E------------19.2
2)LBN------------------------------------------------LNB1-----------LNB2----------LNB3
3)Priority--------------------------------------------Auto ------------<= -----------<=
4)LOF-------------------------------------------UniversalLNB----------<= -----------<=
5)Voltage mode-------------------------------------Polarization--------<=-----------<=
6)Increased voltage----------------------------------no---------------<=-----------<=
7)Tone mode-----------------------------------------Band-------------<=-----------<=
8)DISEqC mode-------------------------------------1.1----------------<=-----------<=
9)Toneburst-----------------------------------------A------------------B------------None
10)Committed DISEqC command----------------------AA-----------------AB------------BA
11)Fast DISEqC-------------------------------------no------------------<=----------<=
12)Sequence repeat---------------------------------yes----------------<=-----------<=
13)Command order-----------committed,uncommitted,toneburs------------<=----------<=
14)Uncommitted DISEqC command-------------------Input1------------Input 2--------Input 3
15)DISEqC repeats----------------------------------None---------------<=--------------<=
Mirembrema te gjitheve
Kam nje problem,asesi nuk po mundem te rregulloj Top-channel ose me saktesishte
kam problem me frekuencen 10762hor27500 sinjal kam por foton me jep si me katror duke u koqitur
kam ndrry LNB por prap njejte
Sinjalin e kam 87% te tjerat frekuenca punojne pa problem,edhe me rec.tjer po me jep te njejtin problem
shpresoj qe dikush tme ndihmoj
prsh
doja te dija si mund te fus nje useraddon.xml file me ante te programit dcc.exe ne dm time. provova ta beja or nuk arrita ta bej nuk e di se ku qendron problemi.klm
prsh missoervin
Jo nuk me jep ndonje mesazh dcc por nuk di ku ta hedh.klm