falemdierit per ndihme pat sukses
Merre nje Dream UP tjeter dhe te ndihmon Dream UP 1_3_3_8
dhe e zgjedh problemin,kete po ta them me pergjegjesi se te njejtin problem e kisha edhe une.
Pershendetje
sot me erdhi nje aparat inetbox hd 800-se me sim ferrari me sl 86 kur vete te tuner configuration me thote tuner a (empty) nothing aparati eshte me imagin OPENPLI ju lutem me thoni si ta konfiguroj dhe si ti vendos emulatoret cccam 2.1.3 dhe mgcamd 1.35 faleminderit,per tu lidhur me dcc cfare emri dhe paswordi perdoret
merr tspanel nga ketu http://www.satsupreme.com/download.p...l?d=1346002211
beje extrat dhe file qe eshte brenda vendose tek tmp pastaj tek addons install manual mbasi ta kesh instaluar hyr tek menu plugins gjej tspanel cam dhe merr cfar emu qe i pershtatet boxit per openpli kurse sa per user dhe passwd duhet tejet user-root dhe passwd-dreambox
pershendetje,vllaut ju ka blloku dm500s dhe i rri drita jeshile,kam shkruar edhe me heret,tani ne keto momennte e beri vllau krejt proceduren me null modem,posa te ben connect,mbushet ajo vija e dreamup dhe ketu ngec dhe nuk aktivizohen pjeset tjera si psh:erase flash etje,,,,,dhe shkruan keshtu te nen vijen egjeleberet te dreamup:Status:Upload completed.Waiting acknowledge....dhe ketu ngec e nuk behet asgje me vetem nese e ndali une se nuk funksionon asgje me me dreambox,,,,nese ju ka ndodh me shkruni po ju pres
Vendosi nje imazh tjeter te patchuar sepse tuneri nuk ka driverat e duhur qe ta njohi ssl tende,prandaj bej ate qe te thashe me siper ne forum tek seksioni i ferrari sim ke plot imazhe te mira dhe ta patchuara me ssl te ndryshme dhe problemi jot do te zgjidhet,faleminderit