gonxhe merre kete dream up ,me thaj n.q.s te lidhet me dm me null modem dhe nuk te nxjerr ne fund ate mesazhin ,pastaj te jap imazhin ,vtem n.q.s boot loaderin do na lehtesosh por si do qe te jete provo kete ne fillim pastaj te tjerat jane te lehta....pres pergjigje(me thuaj dhe me cilin version dream up ta ben kete)
mirembrema te gjithe patrioteve.Do te lutesha shume te me ndihmonte ndokush per problemin qe kam.Kam aparat clone Kinez [Dreambox 500-S] linux.Desha te ve nje flash image po ajo mendoj se nuk ishte e pershtatshme per te. tani nuk punon butoni power,nuk ben remonte control.nuk ja gjej dot ip adres.me snje lloj programi. e kam lidhur me hub cable direk me pc dhe me ethernet cable dhe nuk me ben conect.ne ekran shoh vetem kete figure.
ju lutem me ndihmoni.
Djema si perfundim me temen e VLC ska dikush dijeni se si mund te behet i mundur shikimi ne TV?
Sna the ca enigme ke 1 apo 2? Po te postoj dy variante per e1 dhe e2 hidhi nje sy ketu per e1 dhe ketu per e2
po e kam thene bre lali ca me lart e kam thene ""
- 02-06-2012, 16:37:06 #110
Montezuma 1
![]()
Member![]()
![]()
Join Date24-11-2010LocationIn shee's HeartPosts77Uploads0
Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.
Originally Posted by Mr-Bledi
![]()
cfare eshte ENIGMA 1 apo 2 ? :) po imazh cfare imazhi ke ? :)
ENIGMA 1 ME KETE IMAZHIN KETU ""Gemini470 Skin Newbleuline-cccam 2.2.1-TnTsat ""
Reply
Reply With Quote
![]()
""
Ja ketu kam thene qe kam Enigma 1
Kete menyren ketu e kam provuar por prape pa rezultat, me nxirrte kete mesazhin, QE NUK U GJET CONECTION ME VLC SERVER,
Gjithesesi Faleminderit