Bledo mire jam dhe uroj edhe ti te jesh mire. Ok faleminderit do ta provoj kete imazh, pasi kam degju fjale te mira.
Kalofsh mire
gertl
Kerkoja te karkikoja liste kanalesh ne nje dm500s me dreamedit, por thoshte qe transfer sucesfully complete, i beja restart, hapja buqetat... asgje!
provova edhe te nderroja imazh, prap asgje!
Si shpjegohet,
listat ishin vhannibal, E1, quadro!
pershendetje,klan tv dhe ktv(koha vision) dridhet figura behet njesoj sikur iken sinjali dhe eshte e pa mundur te shoh gje, sinjal kam shume mire 85%, cfare mund te kete?
Se luan topi qe ndodh edhe keshtu. Mua me ka ndodhur shume here e njejta gje. Por sic te sygjeruan edhe me lart Bledo provo te ndrrosh edhe programin e editimit te listave. Ke programe sa te duash. Kot po them, je i sigurt qe lista e vhannibal qe ke dashur te hedhesh eshte e rregullt, se ku i dihet, mund te qelloje qe te jete e korruptuar ajo dhe ti vret veten dhe smerr vesh ca bohet.
Kalofsh mire
Picture.jpgpershendetje miq desha dhe 1 ndihme nga ju sepse kisha 2 kabull rs232 mirepo ishin me koka te ndryshme dhe pastaj un i prisha ato dhe sic shihet edhe ne foto ka mundesi apo si duhet ti lidh keto fijet per te krijuar kabullin qe te mund te flashoj dreamboxin tim me dreamup flm te gjitheve