a ka ksajde naj mjeshter nga prishtina qe din me ba jtag dreambox 500s ose naj kon qe e njeh qe nreq se pom duhet shum ju kisha lut kontaktomni ne PM
pershendetje,kam nje dbox500 clone me img gemini Marwensat 2.4.0 .kur shkoj te bej download addons me nxjer kete:(configfile parse error).cili file eshte dhe si rriparohet?-lidhja me internet eshte ne rregull-nqs di dikush te me ndihmoje...faleminderit.
a ka plugin Mgcamd_Info_E2 ?
addons per dm 500 e shkarkon Ketu
a mund te me tregoj ndonjeri se a po ben ky btkcam dhe si po punon
Pershendetje snipesgg
Ka disa dite qe BTKCAM nuk eshte me Online. Ne fillim doli me vrull, por si cdo gje falas, mori fund. Ne fillim ishte free pastaj u be personal. Duhej ti coje PM nje personi dhe po ti mbushej mendia atij te kthente pergjigje per menyren si duhej te plotesoje nje formular dhe pastaj te merrje nje Bline personale, sic funksionon shpesh edhe me free clines ne disa forume. Me nje fjale nga sa di une dita e fundit qe Btkcam ka qene Online eshte 18 gushti, pra para nja 6 ditesh. Pardje nxori nje person dy Blines qe punuan pak kohe dhe tani Btkcami nuk punon. Kaq di une per momentin. Me teper te shohim ca do behet me kete Btkcam.
Kalofsh mire
pershendetje,po perpiqem te flashoj pliJade-cpaketim-imazhi-dm500s.rar,me dremup v1.3.3.9,por me nxjer_ ERROR opening file 2_si i behet?