Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 86 of 100 FirstFirst ... 3661768184858687889196 ... LastLast
Results 851 to 860 of 1000

Thread: Dreambox - image, firm, soft, etj.

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Quote Originally Posted by Luli2011 View Post
    prsh balili
    Duke hedhur shume imazhe dhe duke i provuar nuk e mbaj mend se cfar imazhi por... tani eshte menuja ne tip bojqelli.Ndersa sa per files nuk kam hedhur asnje file per shkak te problemit qe kam shfaqur me lart. Jultem lexoni pjesen me lart se nuk dua ta perseris me 100 here nje pyetej.klm
    Provoje setting ta vendosesh me DCC.
    Do veprosh ne kete menyre

dote hapesh programin Dcc kliko ne setting dote dali nje dritare e vogel lart majtas dote shkruash dicka p.sh luli dhe do klikosh Backup.
    kur e hap programin Dcc dote shikosh Backup dote klikosh deri sa te dali setting qe eshte brenda dhe doti fshish te gjitha.
    mere setting te ri dhe fute brenda.tani shkon perseri me Dcc ne setting dhe e ben Ristore kjo ishte e gjitha.
    per editimin e kanaleve si mbas deshires i ben me telekomand.

2. Advertise Here
    Contributing Member
    Uploads
    3

missoervin desha te pyes a munesh te me ndihmosh me dm qe me eshte bllokuar,kabllat qe i kam porosit me kan ardh null modem me usb jan komplet e desha te dij si shkon procedura qe nga fillimi...te pre te me ndihmosh ti dhe qdonjeri per problemin e dm 500-s qe e ekam,pasi ndezet vetem drita jeshile dhe asgje tjeter dmth duhet me kabel null modem po pres ndonje ndihme ok klm

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by balili View Post
    Te lutem me pershkruaj proceduren e hedhjes se fileve ne direktorine perkatese ,dhe me c'fare imagine e perdor dm500s
    Pershendetje balili.

Sapo e testova kete oscam-in qe ka postuar nagraman dhe vertet qe hapte paketat qe permenden perveç C+NL. Per kete po te dergoj nje file te quajtur oscam.keys te cilen do ta zevendesosh pasi te besh instalimin e emulatorit dhe po ta dergoj me poshte.

Per instalimin e ketij emulatori si per te gjithe te tjeret(ata kryesoret) per Gemini veprohet si me poshte.
    Pasi ta kesh bere unzip emulatorin qe ka derguar nagraman do shohesh brenda dosjen var dhe brenda saj 3 dosje te tjera qe jane 1.bin 2.script dhe 3.Tuxbox
    Me prog DCC
    ne var/bin do fusesh filen oscam qe gjendet ne bin dhe Atributet 755
    ne var/script do fusesh dy filet oscam-fl_cam.sh dhe oscam_cam.sh qe gjenden ne script dhe te dyjave do tu japesh Atributet 755
    ne var/tuxbox/config do fusesh 4 filet e meposhtme te cilat gjenden ne Tuxbox
    1. oscam.com
    2. oscam.dvbapi
    3. oscam.keys
    4. oscam.user te cilat mund ti lesh me atributet 644

Do ti besh reboot DM dhe pataj do ta aktivizosh emulatorin. Me sakte do te dalin 2 OSCam ymod dhe OSCam ymod (full log) Ti mund te zgjedhesh ke te duash. Une nuk pashe ndonje ndryshim.
    Pasi kesaj, zevendeso filen oscam.keys me kete te rene qe po te dergoj dhe do te shohesh buketen franceze, ORF, hollandezet, bulsat(ato pak kanale qe kane mbetur) etj etj.
    Me beri pershtyple canal+ francez i cili nuk hapej por me dilte keshtu ne ekran.

screenshot.jpg

Nuk e kuptoj perse, se kam kohe qe nuk merrem me celsa. Ndoshta pasi te besh provat vete mund te kuptohet ndonje gje me teper se une sinqerisht nuk kam kohe.

Kalofsh mire.
    Attached Files Attached Files

Senior Member
    Uploads
    0

prsh OVES12

Une nuk e kofiguroj dot dm me internetin me ante te pogramit dcc keshtu qe nuk me ta bej dot bej

dot beckup per arsye se kur i jap reconect tek dcc kur fuss te dhenat me jep nje problem qe e kam

shkruar me lart.klm

Contributing Member
    Uploads
    3

pershendetje fillestari ,kablat e porositura ashtu sikur te tuat me kan mbrri,dhe tani po pres te me ndihmoj dikush te me tregon qe nga fillimi qe nga pika zero te ja filloj nese mundem te rregulloj dm500-s,ku te kam treguar qe eshte bllokuar dhe ndizet vetem drita jeshile e asgje me shume ,,,pres te me ndihmosh ,kam shkruar edehe me lart por ende askush sme eshte pegjigjur ok,ju pres

Contributing Member
    Uploads
    1

Pershendetje te gjitheve,a me ndihmon ndonjeri per te kthyer nje cline te cccam per ta perdorur ne gbox,si dhe ku futet kjo cline nete dhenat e gbox,faleminderit...

Member Alex_22's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by zeshkanisyzi View Post
    pershendetje fillestari ,kablat e porositura ashtu sikur te tuat me kan mbrri,dhe tani po pres te me ndihmoj dikush te me tregon qe nga fillimi qe nga pika zero te ja filloj nese mundem te rregulloj dm500-s,ku te kam treguar qe eshte bllokuar dhe ndizet vetem drita jeshile e asgje me shume ,,,pres te me ndihmosh ,kam shkruar edehe me lart por ende askush sme eshte pegjigjur ok,ju pres

Po ti kishe edhur nje sy manuales do kishe mbaruar pune tani...Ndiq linkun me posht te posti 57 menyren e MissoErvin...Ose me lart posti 53 guidat ne Shqip....
    http://www.satsupreme.com/showthread...Qbox-etj/page6

Contributing Member
    Uploads
    3

jo i leova me shume kujdes dhe e lidha me null modem por nuk reagon fare me dreamup po e provoj qe 2 ore por spo jep shenje,,,edeh diqka kur e kam futur LAN gjithmon brenda ju ndezen ato 2 dritat e jeshilta me lan...po pyes se po mendoj a esht djgur dm tersisht apo qfar mundet te kete ...flm per ndihmen..nese eka pasur te njejtin problem ...missoervin te gjitha i kam lexuar te tuat ,po ti e ke kyq me null modem s ete une spo reagon trego qe po thua pas disa mundimeve,,se edeh nese mundohem ska problem vtem te ndreqi disi ,,klm

Uploads
    115

Missoervin e ka sqaruar aq bukur dhe aq thjesht sa s'te ngelet gje tjeter vetem ta vesh ne zbatim.
    Se kuptoj pse me drejtohesh mua. Nderkohe qe une te kam thene me pare qe se kam kaluar ate pervoje. Per kabllin po, se ashtu e perdor edhe vete se edhe une lap top kam. Edhe mua po te me ndodhte e njejta gje, sipas tutorialit qe ka bere missoervin do veproja. Ai tutorial eshte shume i qarte.

kalofsh mire

Uploads
    115

jo i leova me shume kujdes dhe e lidha me null modem por nuk reagon fare me dreamup po e provoj qe 2 ore por spo jep shenje,,,edeh diqka kur e kam futur LAN gjithmon brenda ju ndezen ato 2 dritat e jeshilta me lan...po pyes se po mendoj a esht djgur dm tersisht apo qfar mundet te kete ...flm per ndihmen..nese eka pasur te njejtin problem ...missoervin te gjitha i kam lexuar te tuat ,po ti e ke kyq me null modem s ete une spo reagon trego qe po thua pas disa mundimeve,,se edeh nese mundohem ska problem vtem te ndreqi disi ,,klm
    A je i sigurte qe kabulli komunikon me DM?? A ja shkarkove driverat te faqe qe te kam dhene disa faqe me pare?? Provoje njehere kabullin usb to rs232 me ndonje aparat tjeter nese komunikon apo jo. Bindu qe kabulli eshte ne regull dhe pastaj fillo proceduren qe ka sqaruar missoervin te manualet.

Advertise Here