Здравей Kaizera82 би ли дал линк към този софт "fun card v4.00" доста рових но не можах да го открия.
Здравей Kaizera82 би ли дал линк към този софт "fun card v4.00" доста рових но не можах да го открия.
FMCard 4.00
LMEdit 3_6r13
Ghost Codes
Колеги, не мога да не отбележа какъв богат архив с програми и туториали има по темата тука:
http://www.duwgati.com/uk/index.htm (най-горе вдясно има една папка с стрелкичка и земното кълбо , там е даунлоада)
Не знам не е ли редно да архивираме съдържанието с програми и някъде тука. Мислех си че са само ръководства и полезни статии, но излезе че има и даунлоад.
Да колега архива е жесток статиите също. Предлагам да се си го разделим няколко човека и да го преточим. Повечето не комерсиални сайтове се губят във времето и ще е жалко. Сами виждаме че старите неща излизат пак на мода така че мисля, че информацията ще е полезна. Тук ъплоуда е стабилен и е гарантирано за сега че ще се запази.
Така, аз поемам утре сутринта всички програми за сваляне, ще ги архивирам , не знам как ще стане като обем, ще си запазя и html копия на ръководствата за мен си , пък ако някой иска ще ги качим и тях.