Mund te me thote njeri qe ka blere ndonje aparat nga kina ndonje link ne pm ku i ka blere se shumica jane me te futur kam ven re, flm !!
Jam i interesuar per usb wifi linux, a mund te me ndihmoj ndonjeri
pershendetje.jam i interesuar per te blere nje aparat satelitor dhe duke kerkuar gjeta
skybox f3 1080p
meqe eshte hera e pare qe shofh kete aprat do doja te pyesja nese ja vlen apo jo...sipas shitesit punon cccam.nese eshte e vertete,si mund te kaloje c-line??funksionon dcc me kete aparat??ka image per kete aparat?flm...
pershendetje kerkoj te blej nje dm 500hd.contact pm
Kerkoj te blej nje tuner tuner per Dreambox 800 Hd se. Cilido qe shet nje te tille ose ka informacion se ku mund ta gjej te me kontaktoje ne p.m. Faleminderit.
pershendetje me falini se jame i ri ne kete fushe nese me ndihmoni ju lutem se nuk e di si te konaktoje ne pm. ju faleminderit gjithesesi...
Ketu je ne temen e gabuar megjithate kujdes per here tjeter. Hap nje thread per ndihme kur te kesh nevoje per ndihme. Kliko me butonin e majte te mousit mbi emrin e userit qe do t'i cosh mesazh dhe me pas kliko tek "private message". Aty ke te gjitha opsionet sesi te shkruash apo lexosh mesazhet private.
prshendetje
dua te blej nje tuner per dm500s....kushdo qe shet apo ka infomarcion se kush shet...dhe ku mund ta gjej .te me kontaktojne p.m..flm per mirkuptimin