Edhe mua me duhet nje aparat HD + nje vit abonim. Me thoni sa kushton. Ju lutem sa me shpjet se me ka mbaruar abinimi dhe DreamBox 500s qe kisha e kam shit,pra kam ngel pa te fare
Edhe mua me duhet nje aparat HD + nje vit abonim. Me thoni sa kushton. Ju lutem sa me shpjet se me ka mbaruar abinimi dhe DreamBox 500s qe kisha e kam shit,pra kam ngel pa te fare
kerkoj skybox f4 nese na ndihmon njeri per blerjen e ti j ketu
Pershendetje te gjitheve jam nje antar i ri poashtu dhe ne kte fush ju lutem dua te blej nje dreambox jam nga tirana dhe nuk di sa kushton dhe ku mund ta bej , e di qe eshte pak me problem por e enderroj nje te tille ju lutem me ndimoni me rrespekt Arjani
Te transferova ketu meqe eshte tema e shitblerjeve
Blej Dreambox 800HD SE ne Kosove ne qofte se ka ndo njeri qe e shet ose din ndonje dyqan qe shet let tma dergon adresen ne mp faliminderit
pershendetje dua te blej amiko 8840 combo kush ka tme kontaktoj me mp...ose tme ndihmoni me ndonje adrese te sigurt ku mund te blesh........
Kush ka ne shitje nje mbajtese te lnb si kjo ne foto apo ku ta gjeje nje te tille,
jo te gjthe kompletin vetem nje.
Mtjani ne tirane ka plot por nuk jane shume material i mire...
Ajo qe shef ti ne foto eshte e bere vete me material shume te mire qe edhe nqs perthyhet vjen ne vend ashtu sic ishte dhe nuk mer deformime ku nuk leviz as lnb-ja me ne shine si keto te blerat....
Nqs ke gur fresibel mund ta besh vete shume lehte dhe 100 here me te mire se te blerat plus nuk harxhon parat sepse me sa di un nuk i ndajne(dmth do blesh setin me gjith kapset e lnb-ve dhe shkon ke 7 mij lekshi)
Dua te blej nje Dish Motor. Ju lutem me njoftoni ne PM ose me thoni se ku mund te gjej ne tr