Kerkoj nje pjate 110-120 cm,te perdorur...Kush ka ndonje qe nuk i duhet te me kontaktoje ne pm ose ktu
Kerkoj nje pjate 110-120 cm,te perdorur...Kush ka ndonje qe nuk i duhet te me kontaktoje ne pm ose ktu
pershendetje
deshiroj te blej nje aparat - starsat 1000hd apo next ye -2000 super hdtv
te lutem ke me sygjeron nga keta te dy?
qe te gjejme edhe serverat ne vazhdimsi.
faleminderit
me starsat 100hd nuk kam pase eksperience te mire pasi mu bllokua pasi ju hodh nje program gabim dhe akoma se kam regulluar,kurse aparatin tjeter se njoh,po starsat 1000hd nuk do ta sygjeroja une e bleva vetem se bashke me aparatin kishe dhe server falas po pas pak kohesh qe punonte u mbyll serveri falas
jam i interesuar per dreambox 800hd nese ka ndokush ne shitje kuptohet me qmim te volitshem.kan perparsi ata nga kosova sepse asht me afer per mua.le te lajmrohen ne pm.
Shes Openbox X5, Cmimi 110.000 Leke te Vjetera ose 80 Euro, Garanci 1 Vit, Origjinal 100%, i Ri ne Kuti me te gjithe Aksesoret qe jep Fabrika, funksjonon me Porosi, Paguan Kapar 50% te Cmimit dmth 55.000 leke te vjetera, kur vjen malli une te lajmeroj dhe paguan pjesen tjeter dhe e merr, Transporti per te ardhur malli shkon 10-15 dite, te dhenat e Aparatit i keni te postuara nga une ne Seksjonin Openbox-Skybox, per me shume me kontaktoni me PM.
Blerje te Mbara.
Shume faleminderit per sygjerimet ju pyeta se para disa kohesh mbase 5 vjetesh bleva nje aparat vantage dhe tani me ka dale po thuajse jash loje
Shume faleminderit per sygjerimet ju pyeta se para disa kohesh mbase 5 vjetesh bleva nje aparat vantage dhe tani me ka dale po thuajse jash loje
Kerkoj te blej aparat dm800 hd klone kinez te perdorur ose dhe ndonje lloj tjeter qe punon me enigma2, kush ka le te me kontaktoje, flm!!