selam e disponoj kete telekomande per microbox 1 po qe se edo me dergo njeri ne elbasan ta marri.ne kete numer XXXXXXXX.toti.
selam e disponoj kete telekomande per microbox 1 po qe se edo me dergo njeri ne elbasan ta marri.ne kete numer XXXXXXXX.toti.
Pershendetje. Nje miku im ne Tirane kerkon te bleje dorazi nje aparat HD te ri apo te perdorur. Nese ka ndonje qe shet per momentin ju lutem me tregoni marken dhe cmimin. Ju faleminderit !
Shes nje DM500-S, origjinal jo klon te perdorur prej 2 vitesh. Cmimi eshte 60 mije lek (te vjetra). Jam ne Tirane dhe aparati shitet dorazi. Eshte ne gjendje shume te mire funksionale.
Shes DM500-S tim klon te perdorur prej 1 viti per arsye se kam nje dm tjeter hd dhe po me rri pa perdorur. telekomanda ushqyesi jane te gjitha te origjinale si e kam blere ne fillim. Cmimi eshte 60 mije lek te vjetra (cmimi mund te diskutohet). Jam ne Elbasan dhe aparati shitet dorazi. Eshte ne gjendje shume te mire funksionale dhe nuk ka asnje problem me frekuencat me simbol rate 29900. Per me shume info ne pm.DSC01627.jpg
miremengjesi,a ka dikush per te shitur njeUSB smargo ose mundesishte me mė tregu ku gjinden per te bler
Shes Sim A8P Card per: DM 800 HD SE dhe Sunray SR 4, me kete Sim ju mund te perdorni Software Orgjinale pa problem, Pra Aparati Juaj Klone kthehet ne Orgjinal, 1 ne gjendje, Shitet Dorazi, Cmimi: 70000 Leke te Vjetera!!!!!!!!!!!!!!!!
Jam i interesuar per aparat hd qe hap kanalet biss si dhe paketen bulsat dhe ato paketa qe hapen me celesa! Edhe te perdorur, per kto tre dite me duhet ta kem! Shkruani ne pm!
Pershendetje. Interesohem te ble nje aparat Amiko Alien 8900. Nese dikush ka ne gjendje dhe do ta shesi me kontaktoni ju lutem. Faleminderit, blerje te mbara.
ke ne prishtin shiko ne faqen KETU pastaj ne githe kosoven pastaj kerkon resiverin qe po e kerkon se un kam par dje.