Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 25 of 100 FirstFirst ... 1520232425262730355075 ... LastLast
Results 241 to 250 of 993

Thread: Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Re: Tregu KERKOJ - SHES - BLEJ

do ishte mire ta kurseje repliken pasi, nuk e fshiva postimin tend duke menduar se ishte nje harrese, kurse ti vazhdon me hesapin tend duke bere aludime dhe duke thene "merreni vet me mend qe eshte dorazi se un jam privat"

po pse privati nuk ka te drejte ta postoje etj etj?

mire eshte qe perpara se te shesesh diçka te lexosh rregulloren dhe nese sje dakort te evitosh te shkruash ketu.

here tjeter nuk do tolerohen postimet gjysmake.

kalo mire

Quote Originally Posted by albsky View Post
    Une nuk jam biznes dhe kuptohet kur them i blere ne Gjermani dhe shitet ne Tirane do te thote dorazi.

2. Advertise Here
    Senior Member xhaferi's Avatar
    Uploads
    10

blej aparatura ods 3000c ose edhe aparate tjera dixhitale te perdorura ose te prishura per pjes te interesuarit te kontaktojn ne pm

Member
    Uploads
    0

Jam ne Tirane dhe shes dorazi nje aparat Dreambox DM500-s, jo klon. Aparati eshte 2 vjet i perdorur. Cmimi eshte 45 mije lek te vjetra. Ju faleminderit !!!

Senior Member
    Uploads
    0

Pershendetje jam ne Gjilan/Kosove kerkoj Telekomand per DReambox 800 hd /se ku mund te gjej ne kosove apo edhe ne tiran dhe qfar cmimi kane ..telekomandat e dreambox 800 hd

Si dhe ku eshte dallimi nuk e kuptoj ne mes te ketyre dy DM 800 HD ... i kam shikuar fotot ne google njeri e ka vendin per HDMI njeri nuk e ka a jan HD te dyt apo si eshte puna ketyre...

Ju kisha Lut shum te me beni nje skjarim me te gjeresishem rreth kesaj pune se jam shum konfuz para se te blej po shikoj ta marr kete te parin DVI se e kam gjetur me qmim shum te mire ... mirpo nuk po e di a eshte HD edhe ky apo si funksionon a ka ndonje dobesi ne kualitet ne krahasim me tjetrin etjera qfar jane mangesit tjera..

Senior Member
    Uploads
    11

Quote Originally Posted by uranqe View Post
    Pershendetje jam ne Gjilan/Kosove kerkoj Telekomand per DReambox 800 hd /se ku mund te gjej ne kosove apo edhe ne tiran dhe qfar cmimi kane ..telekomandat e dreambox 800 hd

Si dhe ku eshte dallimi nuk e kuptoj ne mes te ketyre dy DM 800 HD ... i kam shikuar fotot ne google njeri e ka vendin per HDMI njeri nuk e ka a jan HD te dyt apo si eshte puna ketyre...

Ju kisha Lut shum te me beni nje skjarim me te gjeresishem rreth kesaj pune se jam shum konfuz para se te blej po shikoj ta marr kete te parin DVI se e kam gjetur me qmim shum te mire ... mirpo nuk po e di a eshte HD edhe ky apo si funksionon a ka ndonje dobesi ne kualitet ne krahasim me tjetrin etjera qfar jane mangesit tjera..
    Telekomanda ne Tirane per dm800hd pvr ose dm800SE,KA TEK 21-DHJETORI,MBRAPA AMBULANCES ME CMIM 25000 LEKE TE VJETRA,ndersa per ndryshimin e dy dm 800hd pvr me dm800 se eshte vetem procesori,dm800hd pvr e ka 300MHZ,nersa dm800se e ka 400MHZ,dmth shpejtesia e te dytit eshte me e madhe dhe ska lidhje me DVI-HDMI ose HDMI-HDMI,figuren ne hd njesoj e kane

Contributing Member MATJANI's Avatar
    Uploads
    84

Shes Openbox X5 + Abonim 1vjecar (me paketat full Hd ) cmimi 150 euro (i diskutueshem) .Dekoderi i ri ne kuti me garanci 1 vjecare .Shitja behet dorazi ne Tirane
    ose mund te dergohet me poste ne marrveshje me blersin, per me shume info ne pm.

Junior Member
    Uploads
    0

Blej 3 SAMGRO Reader, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Linjat shiti ku te duash! ketu nuk lejohet.

Moderator kapoaug's Avatar
    Uploads
    18

ku mund te blej ne tirane ,10 parabola 80-100 cm bashke me 30 lnb teke, plus kapeset e lnb. me nje cmim shumice.

Contributing Member
    Uploads
    157

Quote Originally Posted by kapoaug View Post
    ku mund te blej ne tirane ,10 parabola 80-100 cm bashke me 30 lnb teke, plus kapeset e lnb. me nje cmim shumice.
    Tek tregu elektrik.

Moderator kapoaug's Avatar
    Uploads
    18

Quote Originally Posted by keno135 View Post
    Tek tregu elektrik.
    Me fal se nuk e njoh mire tiranen. ka ndonje emer kjo pika tek tregu elektrik se e kerkova nje dite dhe nuk e gjeta dot. po nuk e thua dot ketu ne publik ma dergo ne pm. te lutem.

Advertise Here