Shes Dreambox 500S, Orgjinal, Shume Pak i Perdorur ne gjendje perfekte, me Kuti dhe Manual te Dream Multimedia, me pult te ri te pa perdorur, Shitet per arsye mos perdorimi, Shitet Dorazi, Cmimi 70.000 Leke te Vjetera, FL!!!!!!!!!!!!!!!!
Shes Dreambox 500S, Orgjinal, Shume Pak i Perdorur ne gjendje perfekte, me Kuti dhe Manual te Dream Multimedia, me pult te ri te pa perdorur, Shitet per arsye mos perdorimi, Shitet Dorazi, Cmimi 70.000 Leke te Vjetera, FL!!!!!!!!!!!!!!!!
Shes skybox s12 pak te perdorur ne gjendje perfekte, aparati shitet dorazi ne Tirane, cmimi 8,000 leke te reja, flm!!
sim karten qe kerkon e gjen vetem ketu duhet shpejt te veprosh sepse nuk ka shume kohe
nqs do ta blesh Dm nuk eshte me clon por orgjinal
Kerkoj nje aparat ODS3000C...
Shes Amiko 8840 Full HD Combo + usb wirless 159 euro.
Shes Amiko alien 8900 SHD Full HD dual boot Spark & linux + usb wirless 149 Euro.
shitja behet dorazi. vendodhja (VL. Shqiperi) Per detaje kontaktoni me pm.
shes skybox F5 ose M3 te ri ne kuti si ka ardhur nga fabrika.Shitja behet dorazi.Cmimi 110 000 leke.E merr ne moment ne dore
Jam i interesuar ta blej nje DM500HD, te interesuarit le te me lajmrojn ne PM (mbrenda teritorit te Kosoves).
shes decoder dm 500s original 70,00 kam modifiku card reader per te lexuar abonamentin skys ita
dhe kam nje amiko 8240 hd 82.00 e kam perdorur vetem 4 dite,vetem per ta testuar asgje me shume,eshte i konfigurum eshte gati per pune.
une jetoj ne toscana ita,kush eshte interesum nga ate qe jetojne ne keto zona mund te vijne e ta marrin ne dore.
pershendetje,interesohem per azbox elite hd