jam i interesur per nje apart LINUX dua te shikoj ne toksor mund te me thot ndonjeri cmimin dhe llojin?
jam i interesur per nje apart LINUX dua te shikoj ne toksor mund te me thot ndonjeri cmimin dhe llojin?
Pershndetje! A mund tė mė thotė kush se sa kushtojnė dekoderat Amiko?... Dėshiroj tė blej njė tė tillė, por nuk di se cili model ėshtė mė i pėrshtatshmi dhe sa ėshtė ēmimi sipas llojeve?
jam i interesuar per nje dreambox 500 hd (klone). mund te me thote dikush sa kushton apo edhe se ku mund te gjej.
Shes Dreambox 500HD Klone Sim 2.10.
Cmimi 220.000 Leke te Vjetera, i Ri ne Kuti me te gjithe Aksesoret qe jep Fabrika, funksjonon me Porosi, Paguan Kapar 50% te Cmimit dmth 110.000 leke te vjetera, kur vjen malli une te lajmeroj dhe paguan pjesen tjeter dhe e merr, Transporti per te ardhur malli shkon 10-15 dite, Dorazi ne Tirane, per me shume me kontaktoni me PM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blerje te Mbara.
ky dyqani shet online eshte me i miri dhe me i liri nga te gjithe ketu ne it
hidhi nje sy vete te gjitha modeleve amiko e kerkon dhe zgjidh vete sipas deshires dhe xhepit tend ketu
Pershendetje te gjitheve kerkoj nje pult per dm500S ku mund te blej? Flm
blej aparatura ODS3000C te prishura per pjes 10.000lek te vjetra per cop te ineresuarit -PM