Kam nevoje per nje modem gsm dmth te mari internet nepermjet operatorit gsm dhe te shperndaj nepermjet portes rj45. Kush me ndihmon ndodhem ne tirane.
Kam nevoje per nje modem gsm dmth te mari internet nepermjet operatorit gsm dhe te shperndaj nepermjet portes rj45. Kush me ndihmon ndodhem ne tirane.
Shes : estar sim card v.3 , cmimi 35 euro , shitet dorazi, per me shume ne Pm.
Pershendetje te gjithve.. deshta nji info... a mundet mu gjet sim carda flashim per DM 500 HD ne kosove ?nese gjinden ku muj me gjet ?dhe a din kush sa eshte qmim e sim card fllashim DM?.. klm
Shes DM 800 HD PVR Origjinal te perdorur, Cmimi 200 Euro, shitet dorazi ne Tirane, e jap me garanci per 1 vit, kush eshte i interesuar kontakt ne pm, ju pershendes.
pershendetje dua te blej nje amiko alien 2 te interesuarit kontakt ne pm faleminderit
Shes: PCTV nanoStick USB DVB-T2 290e, e vetmja Linux DVB-T2 ne shitje , Testuar nga Une ne Vu+ Solo2 Punon Perfekt, 1 ne Gjendje e re ne Kuti nga Fabrika, Cmimi 110.000 Leke te Vjetera, Shitet dorazi ne Tirane, per me shume ne PM, KLM!!!
Prsh Djema!
Kerkoj nje pult per Xtrend ET 6000 HD ku mundet ta gjeje dhe sa kushton,ose me cfare pulti tjeter munde te zevendesohet?
Ky duhet te jete orgjinali
Ja kalofshi mire djema
ketu e ke mund ta blesh.
nuk kishte me cmim me te lir se kjo ne kete faqe
Pershendetje ! Jam ne Tirane, shes dorazi nje aparat SkyBox F5 HD. Aparati eshte 8 muaj i perdorur dhe arsye pse e shes eshte se kam blere dhe nje Amiko Alien. Aparati permban pultin, kabllin HDMI, ushqyesin e tensionit dhe nje USB 8 gb qe jepet bashke me aparatin. Ēmimi eshte: 75 mij lek (te vjetra). Aparati ka software te fundit dhe eshte i azhornuar me listen e kanaleve njesoj si "Bouquets tė Dreambox", pra eshte shume e lehte te gjesh kanalet. Ju faleminderit te gjithe te interesuarve !