Pershendetje te gjithve.kush mund te gjeje nje sunray dm800hdse te me njoftoje
Pershendetje te gjithve.kush mund te gjeje nje sunray dm800hdse te me njoftoje
persh. te gjitheve
a mund te me thoni se ku mund te gjej disecq 8 (koka) ne Tirane? Sa kushtojne afersisht?
Shume FLM
Shes Openbox/Skybox F3 Full HD, Cmimi 115.000 Leke te Vjetera ose 85 Euro, Garanci 1 Vit, Origjinal 100%, i Ri ne Kuti me te gjithe Aksesoret qe jep Fabrika, funksjonon me Porosi, Paguan Kapar 50% te Cmimit dmth 60.000 leke te vjetera, kur vjen malli une te lajmeroj dhe paguan pjesen tjeter dhe e merr, Transporti per te ardhur malli shkon 10-15 dite, te dhenat e Aparatit i keni te postuara nga une ne Seksjonin Openbox-Skybox, per me shume me kontaktoni me PM.
Blerje te Mbara.
Mirembrema te gjitheve .
Jam i interesuar per nje marres full HD (1080p)qe te kete nje vend karte conax dhe te pakten nje vend moduli. (nese do te kishte dy edhe me mire.Te jete prodhim i ri me suport dhe te luaj edhe cccam apo dhe te tjera. (nese eshte dhe kombo edhe me mire nese jo ska gje)
(Nese mundet dikush te shtoje disa fjale per Amiko 8200HD .Ja vlen po ,jo. Te dhenat e fundit te tij ,a ka suport etj)
Shpresoj te mos e kem tepruar me pyetjet.
Ju falenderoj.
Pershendetje anetare. A mund te me tregoni se ku mund te gjej DM800HD ne Prishtine dhe sa kushton perafersisht? Falelimderit.
pershendetje ! ku mund te gjej ne Tr ,usb wifi per dm dhe cfar lloji me sugjeroni qe te gjej ne shqiperi ????
Pershendetje, jam i interesuar per nje dm500 hd sim 2.10, edhe te perdorur ne gjendje te mir, me contactoni ne pm.