Kerkoj te blej dy telekomanda per aparat Dreambox 800 HD. Cilido qe te shet ose ka informacione se ku mund ti gjej lutem te me kontaktoje ne p.m. Vendndodhja ne Tirane. Faleminderit.
Kerkoj te blej dy telekomanda per aparat Dreambox 800 HD. Cilido qe te shet ose ka informacione se ku mund ti gjej lutem te me kontaktoje ne p.m. Vendndodhja ne Tirane. Faleminderit.
Shes starsat 6200 klon i yumatu mx truman mx, globo mx, opticum 7100....Me softin e truman qe i kam vendosur hapet bulsat, rai, gjithe kanalet qe hap me biss turke, azerbaxhane, bulsat....
Permban 1 vend per karte universale.
Aparati ka edhe opsionin per cardsharing cccam. E testuar nga une dhe punon shume mire.
Shitet dorezi ne Tirane, cmimi 7000lek
Shes ferrari sim per dm800 se. E perdorur. (E shes per arsye se kam blere nje japhar sim te riprogramueshme. ) cmimi 2200 mije lek. (Okazion :D) vendodhja Shqiperi. Do jua nis me poste ku te jeni, perfshihet edhe kosto e transportit)
Nderkohe kerkoj nje sim per dm800 Hd (e star sim) te jete ne gjendje funksionale.
Te interesuarit te me kontaktojne ne PM
Shes starsat 6200 klon i yumatu mx truman mx, globo mx, opticum 7100....Me softin e truman qe i kam vendosur hapet bulsat, rai, gjithe kanalet qe hap me biss turke, azerbaxhane, bulsat....
Permban 1 vend per karte universale.
Aparati ka edhe opsionin per cardsharing cccam. E testuar nga une dhe punon shume mire.
Shitet dorazi ne Tirane, cmimi 7000lek
prsh kerkoj nje aparat dhe satelitor dhe tokesor me cccam cfare me rekomandoni te blej
po e do edhe per kode merr amiko8260 combo qe esht super ne cccam dhe I ben te gjitha paketat qe apen me kode
Shes Amiko 8260 te ri ne kuti cmimi 120 euro vendodhja fier shitja dorazi.per me shum ne pm
Shes aparate voltel (te perdorur) kloni i starsat 6200 hap kanalet me kode ne bis Me softin e truman cmimi 2500 (te reja) copa sasia 15 cope/ vendodhja fier shitja dorazi.per me shum ne pm
shes dreambox 500s i perdorur cmimi 4000 leke (te reja) aparat karikus pult.vendodhja fier shitja dorazi.per me shum ne pm
Blerje te mbara.....
shes AMIKO 8260 COMBO FULL -HD ME GJITH SERVER CCcam 6 muaj abonim 150 euro aparate esht I ri ne kuti ------vendndodhja -VLORE ================per kontakt ne =----------------shitja dorazi
Shes: Vu Solo Pro Klone, Bashke me USB Tokesore, ne kete menyre ju mund te shikoni kanalet Satelitore dhe Tokesore, i Ri ne Kuti me te gjithe aksesoret qe jep Fabrika, i bere gati me te gjitha vetem per ta vene ne pune, Cmimi 180.000 Leke te Vjetera, Shitet dorazi ne Tirane, per me shume ne PM!!!!
Blerje te Mbara
shes AMIKO 8840 COMBO FULL -HD ME GJITH SERVER CCcam 12 muaj abonim 150 euro aparati esht I perdorur ne gjemdje shum te mir ------vendndodhja -VLORE ================per kontakt ne =----------------shitja dorazi