Έβαλες στο κέντρο τις 13e και επόμενο ήταν να έχεις λίγο σήμα στις 3.1e (διαφορά 10),
ενώ αν έβαζες τις 9e στο κέντρο,θα είχες διαφορά μόνο 6 για τις 3.1e και μόνο 4 για τις 13e.
Έβαλες στο κέντρο τις 13e και επόμενο ήταν να έχεις λίγο σήμα στις 3.1e (διαφορά 10),
ενώ αν έβαζες τις 9e στο κέντρο,θα είχες διαφορά μόνο 6 για τις 3.1e και μόνο 4 για τις 13e.
Καλησπέρα παιδιά,
Μια μικρή βοήθεια θέλω για την λήψη του Eutelsat 3, γιατί δυστυχώς ανήκω στις περιοχές εκείνες της Ελλάδος που πρέπει να πληρώσεις αν θες να δεις Ελληνική τηλεόραση.
Έχω ένα 60άρι πιάτο στις 13 μοίρες, και από ότι κατάλαβα θα πρέπει να στο στρέψω ελαφρός αριστερά σωστά; (κάθε συμβουλή πάνω σε αυτό είναι ευπρόσδεκτη)
Ο δέκτης μου είναι Enigma 2 με Openpli image. Θα πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο EMU για να πέρνει τα μπισκότα;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
Mallon ennoeis Eutelsat 3D (3.1E). Opws koitas tin keraia sou apo mprosta,tha tin giriseis 10 aristera (den kserw an apo ellada me 60ari piato mporeis na katevaseis DIGEA-me 80ari nai).Katevase apo to ADDONS tou dekti sou ena CCCAM emulator.Katopin perna ena SOFTCAM KEY (katevasto apo to net),perna to sto /usr/keys kai eisai etoimos.
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Ναι έκανα λάθος τον Eutelsat 3D (3.1E) εννοούσα για Digea.
CCCAM έχω είδη εγκατεστημένο απλώς δεν ξέρω αν χρειάζεται να προσθέσουμε κάποια γραμμή στο αρχείο cccam.cfg.
Τώρα ψάχνοντας στο ιντερνετ να βρώ softcam.key βρήκα ένα αρχείο constant.cw.
Τι είναι αυτό; Μου κάνει;
Συγγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις αλλά δεν γνωρίζω καλά Αγγλικά και η μετάφραση του Google είναι για κλάματα.
Pedia na rotiso kati, me 50 cm piato katebazis ton eutelas sat 3,1 tis digea? i 8eli megalitero piato ? eyxaristo
Σύμφωνα με τα ιχνογράμματα του satbeams.com/footprints για τον EUTELSAT 3D σε ολόλκηρη την Ελλάδα χρειάζεται πιάτο 70 εκ. και πάνω.
Προσπαθω να συνδεσω ενα παληο αποκωδικοποιητη ( AVAX KL2020 > κλωνος YO MA TU mx reader ) με diseque 10/1 , αλλα δεν βγαζω ακρη . Βλεπει μονο το πρωτο lnb .
Στο μενου εχει lnb = a ,b ,c ,d και motor = κλειστο , 1.2 , usals . Υπαρχει περιπτωση να συνδεθει ?
Γεια σου φιλαρακι...
Σ' ενα yumatu mx αν θυμαμαι καλα, με 8αρι διακοπτη (maximum), ο μονος τροπος για να το ρυθμισω ηταν μονο σαν μοτερ 1.2 και diseqc κλειστο.
Καθε φορα που το γυρνουσες δεξια (ή αριστερα δεν θυμαμαι) και καλα για να βρει δορυφορο το μοτερ,
αυτο ανοιγε "πορτες" για να δει την καθε εξοδο του diseqc!!!!
Το μετακινουσα, επιανα τον δορυφορο που ηθελα, το αποθηκευα, το ξαναμετακινουσα κ.ο.κ.