δλδ οταν δεν κινητε το μοτερ τα καναλια παιζουν κανονικα και σε οριζοντια και σε καθετη πολωση.επισης γραψε τα στοιχεια του καλωδιου που γραφει πανωτου.κατι σου διαφευγει για να μπορεσουμε να βοηθησουμε.σαν τροφοδοτικο μου μυριζει οπως τα λες.
δλδ οταν δεν κινητε το μοτερ τα καναλια παιζουν κανονικα και σε οριζοντια και σε καθετη πολωση.επισης γραψε τα στοιχεια του καλωδιου που γραφει πανωτου.κατι σου διαφευγει για να μπορεσουμε να βοηθησουμε.σαν τροφοδοτικο μου μυριζει οπως τα λες.
Καλησπέρα στo forum,
Ψάχνω για ρώσικο πακέτο για λήψη στην Αθήνα και θα ήθελα τα φώτα σας.
Σε αναζήτηση που έκανα βρήκα τα :
-Xtra TV στον Amos 3 - 4.0W αν και ουκρανικό κατεβαίνει με 80-90αρι πιάτο.
-Raduga TV στον ABS-1 - 75.0E ρώσικο, όμως το αποκλείω μιας και χρειάζεται 1.90 πιάτο.
Το Vision TV στον Astra 4A - 4.8E, είναι ρώσικο πακέτο? (Το KingOfSat δίνει κάποια audio στα ρώσικα).
Γνωρίζεται κάποιο άλλο ρώσικο πακέτο με εφικτή λήψη από Αθήνα?
Γεια σας
Εχω ενα κατοπτρο prime focus 1.50 και θελω να βαλω ενα ακομα lnb 28.2 kai 19.2 ,εχω παρραγγειλη και δευτερο flanch lnb και περιμενω να ερθει να αρχισω τα πειραματα, εαν καποιος εμπειρεια με τετοιο κατοπτρο ας βοηθησει
Ευχαριστω βαγγελης
Τα φωτα σας φιλοι μου,
σε πιατο 1,20 με diseq κατεβαζω 13μοιρες lnb2 και 3.1 για τα digea lnb1
Οσο κιαν εχω προσπαθησει δεν μπορω να κατεβασω κεντρο τις 3.1 μοιρες παρα μόνο
παρακεντρα με σημα 19% το πολύ
μολις το βαζω κεντρο το lnb δεν κατεβαινει ο δορυφορος ουτε 1%
καμια βοηθεια?
θελω να πιασω κεντρο τις 3.1 για τα digea για καλυτερο σήμα και παρακεντρα 13 μοιρες αφου ειναι
ποιο δυνατος δορυφορος και ευκολος.
..Aftes tis meres i Digea paizei me to sima,mia pano mia kato.Isos na min exeis pediometro gia kali rythmisi,den peirazei.Theleis kentro tis 3.1E.Otan theleis afto tote to lnb gia tis 13.0E prepei na vriskete "deksia" apo to kentriko otan eisai piso apo to piato. ..Vale aftin tin syxnotita,einai toso dynati pou ego pe piato para-poly mikro exo S=75 kai Q=85 me aftin tha vreis ton doryforo sigoura. 11603 H 2990 3/4 (episeis pigene edo www.dishpointer.com vale tin diefthinsi sou kai ton doryforo eutelsat 3D kai tha sou deiksei pou prepei na koitaei to piato kai oles tis alles parametrous pou xreiazese kai to spoudeotero(den ksero pou eisai)einai to LNB-skew).
Βγαινει ευκολα και με πιατο 0.65 !!!!!.
Δες το παλι ( _και τις συχνοτητες).
@kostas1 και τις συχνοτητες της digea να βαλει βγαινουν ευκολα . Με τετοιο πιατο επρεπε να "σκοτωνει" .
Καλησπέρα σε όλους,
ευχαριστώ για την βοηθεια σας,
εβαλα την συχνότητα απλα δεν θυμαμαι σε 5ψηφια συχνότητα πως οριζεται το
2990 ;το τελευταιο να ειναι μηδενικό δηλ (29900) η (02990)
Σε σχεση με τον hotbird 13 ο utelsat 3.1 ειναι λιγο πιο χαμηλά σωστα;η λάθος;
τωρα ολιγον μπακαλίστικα αλλα τί ακριβώς κάνω.
κρατώ την κατασταση του lnb που κοιτά eutelsat και γυρίζω το πιάτο να ερθει το κεντρικό
Lnb στην θεση ακριβώς που επιανα 3.1 με σημα19%
δινω και 21,5% skew και δεν κατεβαινει τίποτα.
παιζω ανυψωση κλπ πάλι τιποτα αλλαζω αλλο lnb μηπως τα παιξε
παλι τιποτα,
οφειλο να πω οτι και τα 2 lnb ειναι inverto
καλωδια ουτε 20 μετρα ολοι οι συντονισμοι
γινονται χωρις diseq απευθειας επανω στον δεκτη
ρυθμισεις δέκτη μονο lnb και οταν συντονιστώ π.χ αλλαζω ρυθμισεις
πεδιομετρο τωρα παραγγειλα απο κινα ενα μικρό με οθονη στα 55€ για οικιακή χρήση.
εχω απλα ενα satfinder με led και ηχο με αυτο συντονιζω χρονια τωρα.
οπως ειπε φιλος πιο πάνω και με αλλες συχνότητες να το προσπαθήσεις βρισκεις ακρη αλλα .......
Τέλος εαν καποιος εχει κανα καλό και γνωστό τεχνικό με πεδιομετρο
να περασει μια βόλτα Σαλονικα Νεαπολη να συντονισει ας στειλει
Pm για φιλικό κόστος συντονισμού
Ειναι 02990, αλλη συχνοτητα η 2990 κι αλλη η 29900.......
Ακριβως αυτο κανεις, με τετοιο πιατο (λογικα) θα επρεπε να τις κατεβαζες, εστω κι αδυναμα,
απλα μετα αν γυριζες το lnb και "επαιζες" με την ανυψωση του πιατου, θα δυναμωνε το σημα .......
Αυτα τα στοιχεια ισως σε βοηθησουν .........
3.1 thessaloniki.jpg
Δοκιμασε σαν μονο lnb, δηλωσε εκει τον σωστο δορυφορο και κανε αναζητηση στην συχνοτητα 12715, H, S/R 18907 (3.1.jpg) την EDT ...........
Υ.Γ.: Θεωρω δεδομενο (αφου λες οτι τα κατεβαζεις εστω κι αδυναμα) οτι ο δεκτης σου εναι DVB-S2.......